Pozdrawiam właściciela granatowej 156 SW FL rej. ST mijanego dzisiaj rano w Paniowach :)
Printable View
Pozdrawiam właściciela granatowej 156 SW FL rej. ST mijanego dzisiaj rano w Paniowach :)
Pozdrowienia dla 147 pod UM która śledziła czerwoną Julke przed 8 oraz czarną 156 sw na Zygmunta. Pierwszy raz tyle AR widziałem z rana. :-)
Pozdrowienia z Zygmunta :-) Awaryjne było widać??
Pozdrowienia dla ciemno-szarej 156 sedan, chyba na ramkach, widzianej dziś ok 14 przy WORDzie w Katowicach. Niestety zatrzymały mnie światła i nie mogłem udać się w pościg :/
Pozdro dla kolegi z czarnej 159 sedan na rej SZO widywanego dosyc czesto w okolicy Reala w Dabrowie...
BeBe - przed 8 albo rozpaczliwie szukam miejsca na Gruszczyńskiego albo jade zrezygnowana na Piłsudskiego przy fontannach parkować;) więc możliwe, że to ja byłam;)
Pozdrawiam kierownika 147 mijanego dziś po 6 obok fashion housa. Z mojej strony nie było łapki bo zaspany ; p
Pozdrawiam kierownika czerwonej 147 sk.... po 18 koło reala w dg na 94 kilkaset metrow dalej identyczna czerwona 147 kierownicza akurat zakładała okularki :) pozniej bordową 156 SO.... wyjezdzajaca z drogiod koksowni skreciła na dk94 na olkusz.
Pozdrawiam alfaholika spotkanego dzisiaj pod biblioteką śląską w srebrnej oramkowanej 156 z naklejką cuore sportivo i czarno białym znaczkiem z tyłu. Ja byłem inco gnito w czerwonym sejaku. Chwilkę się za Tobą snułem aloe chwilkę potem zjechałeś w boczną uliczkę :)
A ja pozdrawiam kolegę ze 147 na Katowickich blachach w Tychach koło basenu, przed południem dziś. Nie pamiętam jaki miałeś nick :D
Pozdrawiam ramzesss3, mijanego dzisiaj rano na Błędowie:)
Pozdrawiam wlasciciela czarnej 159 sbi z ramkami mijanego wczoraj po 18 na wyjezdzie z "tunelu" w pszczynie.
Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka
Tak jest, to byłeś Ty, po prostu zapomniałem nick :)
Ja skrecalem w ta co Ty wyjeżdżałeś :)
Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)
No fakt, u mnie powroty po nockach to zawsze jest tragedia.
Pozdrawiam srebrna 156 widzianą dziś o 20:30 na parkingu aldi na Niwce ; ]
Pozdrowienia dla widzianych dziś w Kato kolegów: kierownik czarnej 159 SZO, kierownik srebrnej 156 OP z fajnymi lampami soczewkowymi :) oraz dla kolegi w czarnej 159 ST zajętego rozmową z pasażerką, że aż nie widział alfaholika machającego z naprzeciwka :cool:
pozdrawiam kierowce z ciemno zielonej 147 po 15 na dk94 łapki były.
Pozdrawiam kierownika, dość skąpo uwłosionego jeśli dobrze widziałem ;) czarnej 159SW z lekko ciemnymi felgami, widziany w zeszły czwartek w Żorach i w piątek rano (chyba ten sam) w Skoczowie. Czyżby kolejna AR w Skoczowie?
A ja pozdrawiam kolegę Dziaru na glince :)
Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)
Pozdro dla kolegi w Żorach, który chyba w ostatni chwili kapnął się, że mu pomachałem :) czarna oramkowana, pod wieczór, rondo w kierunku Rybnik i a1.
Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka
pozdrawiam własciciela szarej 147 zaparkowanej dziś przy Pl. Miarki oraz kierownika szarej GTV (bodajże rej.KOS) który koło 17 śmigał pod wiaduktem przy dworcu PKP oczywiście też w Kat. :)
Pozdrawiam:
pampika i jego 159 stojące za domem :P (nie wiedziałem, że SW kupiłeś)
himeka i jego 156 bez zielonej klamki chyba czekające na sprzedaż na parkingu pod domem :)
Pozdrowionka dla kolegi z czarnej oramkowanej 156 mijanej dziś w Tychach na Radziejówce koło Mc donald ok 14;10.Łapki były
Pozdrawiam kolegę z czarnej 166 (diesel) SL na ramkach, DTŚ-ka w stronę Kato, 200km/h pękło jak Cie goniłem :D
Pozdrawiam brązową 159 SZY... pod Spodkiem w Katowicach ok18 dziś/wczoraj w sumie... chyba na koncert MANOWAR przyjechali....HAIL AND KILL :D
pozdrawiam Marcina z Grabowej w Ornontowicach, fajna ta Twoja 159SW :D
Pozdrawiam kierowce z srebrnej 147 oramkowana koło urzedu miasta w dg łapki były :)
Również pozdrawiam kolegę :)
Pozdrawiam kierowcę z czarnej(?) 159 na tablicach SJ oramkowanych, widziany ok. 13 30 w Jaworznie- skrzyżowanie na komunie. Nie było łapek ani świateł, tylko uśmiech szeroki- kapnęłam się w ostatnim momencie, skręcając w Szczakowską. :o
a zapytam tutaj bo nie mogę namierzyć
ciemna GT ( nie czarna raczej tylko jakaś taka ciemna ) , brak ramek , SCI ..... , felgi znak szczególny - tristary 17" ze 147
kto to ?