Pozdro dla kierownika czarnej 159 sedan LU bez ramek widzianej na krzeszowskiej dzisiaj ok. 12:20 :) ładnie pomrugane awaryjnymi :)
Printable View
Pozdro dla kierownika czarnej 159 sedan LU bez ramek widzianej na krzeszowskiej dzisiaj ok. 12:20 :) ładnie pomrugane awaryjnymi :)
Pozdrowienia dla właściciela/kierownika czarnej AR 156 sedan na RST... z ramkami klubowymi,
zaparkowaną dzisiaj pod blokiem na KEN 5 w Stalowej Woli
Pozdro również dla kierownika srebrnej 147 na RNI albo RST (zapomniałem) widzianego dzis na wlocie do Stalowej Woli od NIska koło elektrowni przed południem
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 166 z którą się mijałem wczoraj na b4 , oraz pozdrowienia dla kierowniczki czerwonej mito z czarną naklejką, która jechała za srebrną 166 :))
Pozdrowienia dla kolegi LukeMazur widzianego dziś pod szpitalem w Sanoku po 8 rano.
Pozdrowienia Dla srebrnej 156 na Rz ... i Z Klubowymi ramkami Która mi Migała światłami w Kolbuszowej około 18.
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156SW na pomarańczowych alusach widzianego przelotem po 16 na moście zamkowym w Rzeszowie
Pozdrowienia dla 156 Sw na tablicach RNI42** widzianej wczoraj około 18 w Biłgoraju na ulicy Włosionkarskiej za stacja Bp :)
Pozdro dla kolegi ze srebrnej 156 widzianej na myjni speedwash jakąś godzine temu. Stałem w kolejce, ale pewnie mnie nie zauważyłeś ;)