-
za sugestią Kolegi fr33 oraz Robsona - dyskutujemy dziś o godzinie wylotu z Janek. kto ma dobra i aktualną mapę,policzone kilometry i ewentualne policzone godzinowo przeloty do Piotrkowa i Częstochowy - serdecznie zapraszam :)
...nie mam autka na weekend,wiec tego niestety nie zmierze w najbliższym czasie :(
-
Mapy Google dość dobrze liczą czas przejazdu, od czasu do czasu korzystam z navi Google i jestem zadowolony, przy liczeniu uwzględnia obciążenie ruchem, remonty i dopuszczone prędkości danej trasy
Ja tą trasę robię raz miesięcznie w różnych dniach tygodnia i spod EC Siekierki do domu w Zawierciu mam czas około 3:30 (plus, minus)
-
Zdjęcia
Dzięki za spot i oby frekwencja się utrzymała.
-
Trochę spóźnione foto-spoto ------> LINK
-
Staram się dotrzeć na spot, ale puki co wiatr w oczy. W ten czwartek znów mnie nie będzie bo Bella trafiła do majstra na lekkie poprawki laiernicze- akurat teraz miał termin. Mam spory odprysk przy baku, jeden sczerniały symbol Pininfarina i ślady po kleju na klapie, które żadnym rozpuszczalnikiem nie odpuszczają. Plusy są takie, że gdy już się w końcu pojawię (wychodzi, że po świętach) Alfa będzie ładniejsza i już z nowym wydechem ;)
-
dzis spot tam gdzie zwykle czy Arkadia ?
-
Podczas najbliższego spotu (jeszcze w CH Gocław) organizuje drugą zbiórkę żywności dla zwierząt!
Dary wylądują znów w schronisku w Siestrzeniu. Liczę że wypełnicie tym razem nie tylko bagażnik ale całą moją 147! I sportwagona Mai! ;)
Zbieramy suchą i mokrą karmę dla psów i kotów, smakołyki, szczepionki przeciw kleszczom
-
Więcej mocy jest to i więcej karmy uciągnie. :D
-
Hallo hallo a moja SW:) tez mam bagażnik hmm nawet wiecej miejsca bo u Maiii to wiemy co sie tam znajduje ....chyba wszystko w bagażniku:)
-
no to mamy zadanie wypełnić obie SW i moją 147 :)