hahaha zwariowałś :) za drogi ten parking :D nikt nie przyjedzie :) a i tak jest malo ludzi :)
Printable View
To tylko propozycja. Pierwsza godzina za frajer, następna chyba 2zł, ale mogę się mylić bo zazwyczaj wpadam tam na max. 30min.
A w zimie zawsze trochę cieplej xD.
Po samym temacie widać, że tłumów nie ma. Jedynym rozwiązaniem wydaje się zmniejszenie ilości spotkań, ale czy to na pewno pomoże?
Nie mam za dużo do gadania w tym temacie, ale gdyby mi przyszło przyjechać na "spota" i być jedyną obecną tam osobą, to chyba byłby to ostatni raz :p .
A dzisiaj ktoś będzie?
Przyjadę
Ha, rzadko zaglądam na forum, więc dopiero teraz przeczytałam.
Ja jestem jak najbardziej za :) Jak u nas na rejonach, to może też być rowero-spot, myślę że Mumin pędziwiatr by się dał namówić hahaha
Aha, sebawroc też gdzieś niedaleko urzęduje chyba, no i Kuba 'i am' - trochę nas jest po tej stronie ;))
Emka łap mnie na fejsie fb.com/najagody będzie łatwiej się zgadać
ciao!
Ja się nie pojawiam bo niestety jeszcze o tej porze pracuję;/
A teraz to z resztą i tak bella stoi u lekarza bo kretynka nam wjechała w tyłek więc fordem jako autem zastępczym wstyd się pokazać;/
Przyjadę w środę. Karol_ka to wbija Fordem ;P, a Mumina dawno nie było chociaż jego Alfe codziennie widzę jak do pracy jadę. Może się nam Mumin przeprowadził i netu jeszcze się nie dorobił ;D
Witam,
Jest na spocie we Wrocławiu zwykle może ktoś z kompem, kto się zna na Alfie?
Mam zwiększone spalanie od jakiegoś czasu w swojej 1,9 benzyna TS, potrafi wziąć nawet 14 l na 100, co mnie już doprowadza do ruiny finansowej :-) to niemożliwe, żeby aż tyle Alfa 156 z silnikiem jak wyżej normalnie paliła, co może być przyczyną tak podwyższonego spalania?
Nadal spot jest w środy o 19:00 w tym samym miejscu?
Pozdr.
L
Dalej o 19 pod Millenijnym. Zabiorę lapka z kablem
- co wykazała diagnostyka ?