Witam. To na 99% byłem ja. Wybrałem się jak pół Jaworzna do Majstra, heh. Córa krzyknęła, że Alfa jedzie. Oczywiście również pozdrawiam.
Printable View
Pokolei, dzis na rybnickiej ktos bez ramek mi machal, pozdrawiam.
Pozdrawiam wlasciciela czarnej alfy romeo GT, ktorego żona dzis byla w Zorach na rejestracjach SCI, zatrzymalem sie, pomachalem, a zona; dziewczyna zrobiła mine zdziwiona o co mi kaman :D
Oraz wlasciciela czarnej 156 na SPS, ktory ma zone blondynke i dal jej dzis samochod ok. 16stej ;d
Tyle
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 147 widzianej dziś koło 14:30 w Sosnowcu na Orląt lwowskich , zobaczyłem w ostatniej chwili auto i łapkę i nie zdążyłem odmachać .
[QUOTE=adayena;1421478]no to Twoją widziałam, akurat jak się wycofywałeś spod parkingu zrezygnowany brakiem miejsc, i akurat mi się zlały SZ i to Y pod koniec :)
Zresztą emocje przed koncertem sięgały zenitu wiec mogły mi się literki poprzestawiać :D
Pozdrawiam[/QUOTE
HAHAHAHH też pozdrawiam koncert był zajebisty do miłego
pozdrawiam kierowce czarnej 156 kol.... oramkowana na rudach jechałem za toba prawie do sławkowa zatrobiłem ale chyba pomyslałes co innego :)
Pozdrawiam kolegę z czarnej 156 twin spark która stała koło południa pomiędzy budynkami na francuskiej 34-36 :)
Wyszkrobane z mojego Galaxy Note
Pozdrawiam osobę z czarnego sedana 159 z ładnymi felgami w Buczkowicach. Tylna prawa lampa zaparowana :D Włożyłem wizytówkę za wycieraczkę
Pozdrawiam kierowcę czerwonej 156 sedan na blachach SR z rameczkami , która stała dzisiaj przed 10 na światłach w Pawłowicach na dwupasmówce - stałam na skręcie i nie było jak machać :)
Pozdrowienia z bialego MiTo dla usmiechnietej Pani w czerwonym MiTo, dzis, tj. w piatek na skrzyzowaniu Francuskiej z Ceglana, w Kat. ok 8.30 ;)
Pozdrawiam koleżankę z GT widzianą koło CH Pogoria ok godz 20 :)
Pozdrawiam kierowcę 159 na blachach SJ oramkowanego, widzianego w sobotę ok 13 30 (?), na grunwaldzkiej koło śnieżki. Łapki były, ale zostały niezauważone...
Pozdrawiam również parkę z czerwonego GT na blachach KCH, również oramkowanego, spotkanego dzisiaj ok 8 na parkingu pod Carrefourem jaworznickim. Nie machałam, bo byliście skupieni na rozmowie i nie patrzyliście w moim kierunku;)
Dokładnie tak, nie zdążyłem pomachac :)
Pozdrawiam prymusa widzianego z dwoma pedałami nieopodal mojego bloku
:p
Ja pozdrawiam kolegę ze 156 SW który jechał mikolowska (44) w stronę browaru tyskiego w poniedziałek :)
Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)
Pozdrawiam Pana siedzącego w oramkowanej srebrnej 147 na parkingu pod jaworznickim UM. Wyszło jakoś tak mało sympatycznie, uśmiechnęłam się szeroko, ale reakcji kierowcy nie zauważyłam (przez zalaną deszczem szybę czołową), zakładam więc że jej po prostu nie było...
Wysłane z mojego GT-I9305
Pozdrawiam kierowcę czarnej oramkowanej 156 SW? (nie pamiętam :o) na SJ który jechał przede mną od ronda na azotce w stronę Jelenia ok 8:40 28.05.
Czerwona 147 :)
Pozdrawiam właściciela oramkowanej srebnej 159 SMI ... stojącej na parkingu koło sklepu z tv (nie pamiętam nazwy ;x) na ulicy Sokolskiej w Katowicach dziś o 9:05 ;)
pozdro czarna 159sw sci za skoczowem dzis rano;)
Pozdro dla himek, który wyprzedził mojej Lupo :)
No właśnie Jaboleq czym to dziś się przemieszczałeś? Skąd wytrzasnąłeś tą machinę :D
Pozdrawiam kolegę z AR 159 sedan pod Hotelem Tychy dzisiaj ;)
Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)
Pozdrawiam kolegę w srebrnej 147 widzianego na Andersa łapki były
Pozdro dla AR 75 mijanej dziś w Czyżowicach. Jechałem 145, lecz widok dość dobrze utrzymanej 75 mnie zamurował i nawet nie zdążyłem użyć klaksonu:) Chętnie bym ją sobie obejrzał z bliska.
pozdro dla kolegi z czarnej 156 fl SPI który jechał za mną z kauflandu do ING.
Pozdrawiam kolege/koleżankę z ciemnej 156 SW SZY wczoraj ok 22.30 na górze Żar
A ja pozdrawiam dwie 156 sw, które się weekendują w willi pod czantorią w ustroniu ;)
Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka
pozdro dla kierownika ciemno niebieskiej 147 z ramkami ktora jechala w sobote przed 14 kolo Debicy od strony Rzeszowa - blachy SR jesli dobrze pamietam i antena CB na dachu.
Pozdrawiam kierowce czarnej oramkowanej AR 156 widzianego wczoraj w Jaworznie kolo 15 na skrzyzowaniu na dole ulicy Szczakowskiej . Jechalem na moto stalismy razem na swiatlach, machnalem ale chyba nie widziales. Pozdro!
Pozdro dla kolegi w 147 (bez ramek SPS), który zjechał na prawy pas abym mógł szybko śmigać dalej DK1. Mrugnąłem awaryjnymi i kolega podniósł rękę :)
Potem auto Sharpi'ego znalezione na parkingu dużym w Pszczynie , pozdrowione telefonicznie :)
Wszystkie te zdarzenia w niedzielę po południu :)