Wreszcie założyłem letnie kółeczka, założone dywaniki - welurki, odkurzony środek, dolałem płynu do spryskiwacza.
Na aluskach wreszcie mi się podoba:)
Printable View
Wreszcie założyłem letnie kółeczka, założone dywaniki - welurki, odkurzony środek, dolałem płynu do spryskiwacza.
Na aluskach wreszcie mi się podoba:)
W końcu założyłem pięknie obszytą, nową pachnącą skórką kierownicę, którą zrobił mi Belfer27 i teraz aż najchętniej bym jej z rąk nie wypuszczal;)
Założyłem letnie laczki, dywaniki welurowe, umyłem, wypastowałem autko i zmieniłem podświetlenie przycisków od szyb, od halogenów oraz temp i kasowania licznika na czerwone diody.
A ja odebrałem alfkę z ASO, śmiga jak nowa.
Założyłem alusy (16" oryginalne telefony) z letnimi oponami
w tym tygodniu kupiłem mojej Belli nowe letnie opony FIRESTONE 205/55 R16 wymieniłem uszczelkę pod klawiaturą i został napełniony gaz w klimie
Kilka nowych drobiazgów: uszczelka dolna drzwi pasażera, wężyk do zbiorniczka wyrównawczego oraz podstawa rolety bagażnika-wszystko czeka na montaż, bo za oknem śnieg...
Bella umyta i prawie 140 000 na liczniku :D
Ja dziś wymyłem bella od spodu t.zn. po zimie wymyłem i wypłukałem podwozie z soli i innych ustrojstw;D Jeszcze mnie czeka kosmetyka wnętrza niestety aura za oknem narazie nie sprzyja pracom porządkowym;/
Ja dziś założyłem do mojej belli nowe aluski enzo 101 Dark:)
http://img17.allegroimg.pl/photos/or.../13/1475001345