Tak jak wczesniej wspomniałem tylko od poniedziałku do piątku bo weekendy mam zajęte ;)
Printable View
Tak jak wczesniej wspomniałem tylko od poniedziałku do piątku bo weekendy mam zajęte ;)
jak dam rade to wpadne ale watpie w to, ze dam rade :D ale chetnie bym sie z Wami zobaczyl. Jak cos lacze sie z Wami i bede wsrod Was duchem
Najprawdopodobniej spotkamy się w Brzesku po czym pojedziemy na kręgielnie zagrać i porozmawiać spokojnie :)
Pozdrowienia dla Szczepana widzianego w miejscowości Dębno w Chrunczipsowoźie :D
Witam. Czy ktos z Kolegow ma do odsprzedania lub moglby uzyczyc rolete bagaznika do AR156SW z siateczka do dachu? Planuje wyjazd na weekend i bede mial duzo bagazy wiec bede ladowany pod dach. Prosze o info :) pozdrawiam ;)
Bartek wyjazd na weekend a bagaży jak do wylotu na Majorkę :D :P
Michał, jak sie ma 2ke malych dzieci to i jednodniowy wyjazd zajmuje cały bagażnik :). To nikt z Kolegow nie ma takiej rolety? :(
Witajcie Panowie ponownie po kilku letniej przerwie ;)
miło mi będzie znów was zobaczyć na drodze i na zlotach z moją AR 166 FL ;P
- - - Updated - - -
Załącznik 188505
Panowi jeszcze raz dziękuję za przybycie, jesteście wielcy ;) do zobaczenia nie długo mam nadzieję !!
Piotrek no to pokaż tą swoją piękność !! :D
A taką sobie kupiłem rozbitą :P już ją naprawiłem, jeszcze progi trzeba będzie zrobić po przedni właściciel pogiął. póki jest śnieg na ulicach to mnie nie zobaczycie bo zimą w garażu sobie stoi :D Wiosną myślę sobie zamontować wentylowane tarcze hamulcowe, znaczek na tył kupić bo jest wytarty, http://allegro.pl/pedaly-alfa-romeo-...929231442.html takie nakładki sobie zamontuje bo niesamowicie fajnie wyglądają. metalowe nakładki na lusterka. Widziały by mi się większe felgi, ale już kupiłem opony letnie i chyba narazie sobie podaruje. no i wiadomo, klubowe ramki trzeba będzie kupić no i dywaniki :D