Ja się zapisuję do kolejki do podłączenia pod kompa. Niby nic się nie dzieje, ale jak już jest możliwość to tak przed wyjazdem na rekord przydałoby się sprawdzić czy błędów nie ma, które u mnie lubią wyskakiwać :)
Printable View
Ja się zapisuję do kolejki do podłączenia pod kompa. Niby nic się nie dzieje, ale jak już jest możliwość to tak przed wyjazdem na rekord przydałoby się sprawdzić czy błędów nie ma, które u mnie lubią wyskakiwać :)
Myślę, że się pojawię ;) w końcu ;P Co prawda jedynie na chwilę- do 19 zajęcia na uczelni a od 21 integracja w robocie, przy czym na Gocław ode mnie kawałek spory, ale jednak ;) Z miłą chęcią podłączę się do kabla, a i o drobiazg dla czworonożnych postaram się zadbać.
EDIT
Na przyszłość, mnie zdecydowanie bardziej odpowiada Arkadia, nie zagłosowałem bo i fejsbuczka nie posiadam. Doliczajcie mój głos przy następnych głosowaniach ;P
Niedługo to będzie tak czy tak narodowy i wtedy ja się zacznę regularnie pojawiać. Na gocław mam przez całą wwa i jeszcze ciut ciut niestety :/
Jutro od 12-stej otwarcie sezonu pod Narodowym.Tak jakby ktoś chciał wpaść:D
ja bede kredensem
Załącznik 163101Załącznik 163102Załącznik 163103Załącznik 163104Załącznik 163105
Dzisiaj z pod narodowego otwarcia sezonu bardzo mało było alf nie mówiąc o alfacholikach .... pogoda idealna wstyd ze nie chciało się co poniektórym przyjechać
Moja stoi jeszcze w stogu siana ...
Dzięki za spotkanie;) do czwartku...
Kilka fotek na szybko :)
https://www.flickr.com/photos/124716...7651478102049/