To kolektor pewnie podejdzie.
Printable View
Wszystkie 4 w elektryce - trzeba tylko sie przyzwyczaic do opcji "rear"
Ja na spocik w 99% zawsze, zreszta jade na ten w grudniu
Kawalek przedni :)
- - - Updated - - -
A jak nie to zawsze mozna tu cos podciac tam podspawac i bedzie lepiej niz w fabryce - tak jak mam w swojej obrobiony ;)
Trzy afinki z pod domu by były :DZałącznik 77664
I synchronizator 4-go biegu poszedl na spacer :( :( :(
Panowie mam problem w marcu kupiłem passata sprzedałem go w kwietniu lecz nie ja wysłałem dowód a miał to zrobić nowy nabywca ale jak widać nie zrobił tego w sierpniu przyszedł mi mandat myśle chuj człowiek głupi był i zapłaciłem w sobote przyszedł kolejny list tym razem za parking 150funtów byłem na policji ale powiedzieli,że to nie ich sprawa nie mam żadnych danych tego gościa ani nic jedynie moge mieć swistek z ubezpieczalni od kiedy do kiedy miałem ubezpieczenie na niego. Na stronie DVA pisze,że to ja powinienem dopełnić wszelkich formalnośći co teraz zrobić? Przewalam rózne fora jutro jade po swistek i udrze do oddziału DVA zobaczymy co powiedzą?
u ciezka sytuacja!!!
zawsze kiedy kupuje lub sprzedaje auto robie fote karty pojazdu z data sprzedazy, bez znaczenia czy ja wysylam czy gosciu. zawsze mam dowod z data!!!
tez sie sparzylem na oplaceniu dla jednego mongola M50!!
wszystko przeciw tobie,brak ci dowodow, jeszcze bekniesz ze WV bez ubezpieczenia sie porusza!!
siemka
Jony88 a może jeśli ci taki numer odwala to zadzwoń do urzędu że zgubiłeś karte wozu i niech ci wydadzą nowy , potem napisz date sprzedaży dwa miesiące temu czy tam kiedy na jana kowalskiego z bydgoszczy i może przejdzie , albo jak dostaniesz następne pismo o zapłacenie czegoś to idź na garde że ci auto ukradli :)
U Jonego rządzą Angole. Nie wiem czy tak samo bezstresowo załatwia się takie sprawy. U nas to by przeszło