Widziałem dzis alfe 147 prawdopodobnie tata od Krzysia z wodzisławia. Widziana dzis w okolicach koksowni w Radlinie, a dokładnie obok sklepu spawalniczego Olszar ok. 11.30, ale kierowca mnie chyba nie zauważył:)
Printable View
Widziałem dzis alfe 147 prawdopodobnie tata od Krzysia z wodzisławia. Widziana dzis w okolicach koksowni w Radlinie, a dokładnie obok sklepu spawalniczego Olszar ok. 11.30, ale kierowca mnie chyba nie zauważył:)
Pozdrowienia dla tajemniczego kierowcy srebrnej GTVki z Kilińskiego w Łodzi :)
To była taka szybkość że nie zdążyłem no :D
Pozdrowienia dla kolegi gordon771 widzianego dziś na moście heleńskim. Jechałem hyundaiem to pewnie nie zauważyłeś...
pozdro dla piotrasa mijanego na czulowie ;) wracalem z szychty i ledwo cie dojrzalem w tym gaszczu jadacych aut :D
Pozdrowienia dla srebrnej 145 spotkanej po drodze na Kęty od strony Hałcnowa oraz dla pięknej również srebrnej 156 stojącej pod Halą OSiR w Kętach:) (rewelacyjne fele miała:P)
pozdrowienia dla ciemnej alfy 145 na tablicach alfoholików, parkującej przy kompleksie Green Park w miejscach gdzie policja uwielbia wlepiać mandaty :D chyba pracujęmy w tym samym budynku :D
Pozdrowienia dla czerwonej 155 która niestety spotkał straszny pech i została dziabnięta na Andersa w BB...