Odezwał się Łekodrajwer [emoji13] [emoji13]
Widzisz, doradziles koledze wyżej aby jeździł szybciej i będzie mniej palić. Jechał szybciej, miało być 4,5 litra wyszło 6.8
Ty i te Twoje porady [emoji106] niczym Karol Okrasa[emoji13] [emoji13] [emoji13]
Printable View
Napisałem trasa, tj szybkiego ruchu, a z Wawy do Wrocka(i kawalek za Wrockiem także) to akurat teraz jest w czym wybierać jesli chodzi o rozwijanie prędkości autostradowych :P póżniej to już wiadomo za Kostomłotami że nie poszalejesz.
10L/100 to rzeczywiście dosyć sporo. Liczę że przy 140 i tempomacie będzie znacznie mniejsze spalanie. Dobrze że ropa teraz tania to jeszcze tak nie boli po kieszeni jak przy 5.40zł za litr. Wleje jeszcze olej LM do baki przed trasą i mogę rzucać wyzwanie :D
Nazywam się Kamil, Okrasa Kamil[emoji13] [emoji3] [emoji3]
Ty się nie śmiej tylko odpowiedź lepiej ile Tobie pali, Łowco ekorekordów [emoji3]
Więcej niż 4,5/100 :(
wkamil, jak to jak. Mówiłeś żebym jeździł 120 po autostradzie to jechałem i taki wynik wykręciłem jak na tamtym screenie.
A to z dzisiaj, tym razem równo 140 przez całą autostradę i 60 przez zgierz i łódź.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=186230&stc=1
Porównaj oba zdjęcia co do czasu dotarcia na miejsce i spalonego paliwa... :)
Nie wiedziałem, że tak zakrzywiam rzeczywistość. Jak Okrasa :D
Czytam czytam i czytam no i oczom nie wierze a przeczytałem prawie wszystkie posty.
I wychodzi ze jak ktoś jezdzi Alfą to wstyd po niżej 120km/h no przynajmniej 100.... A tak najlepiej jak by się ganiało po 140km/h
A spalanie to taki 1.9 to powinien z 7.5- 8 a 2.4 do już z 10 albo 12l/100 bo mniej to wstyd albo ma coś się z autem nie tak i jest wyśmiewany.
Coś nie rozumnie waszej mentalności.
Powiem ze szukam rzetelnych informacji na temat spalania bo przymierzam się do zakupu 159 SW, tylko nie wiem czy 8V czy 16V.
Poprzednio jezdziłem BMW e46 320 150KM i spalanie było na poziomie 6.3-6.7
Zawali drogą nie byłem ale jak trzeba było ja przegnać to i obrotomierz szedł na czerwone pole.
Do sprawdzenia http://www.motostat.pl/member/vehicles/stats/id/49444 wszytko notowałem i lałem pod korek.
A jak wygląda to w przypadku 159?
Od 22 do 3 w nocy siedziałem tak bym nie pisał. Starałem się mijać i głupot nie czytać ale czasem się nie dało i nawet głupoty czytałem.