Zgadza się :)
Printable View
Pozdrowienia dla właściciela czarnej 159 z ramkami SK ***CY widzianego już nie pierwszy raz parkującego przy rondzie na Ligockiej w Kato :)
Pozdro dla sickboy'a nie poznałem Cie na 1 strzał ;)
Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)
Taka sytuacja napotkała mnie w swojej 159, a brata w swojej 147 w drodze do Pampika. :) Pozdrowienia dla kierowcy Giulietty. :)http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=134898&stc=1
Himek ,, ja CIebie też pozdrawiam :) :)
Chodz ostatnio jakoś mało kto odmacha i błyśnie :P
Pozdrawiam kierowce granatowej oramkowanej 147 wczoraj po 18 na dk94 machalem ale kierowca byl zagadany z pasazerem.
Pozdrawiam czarna 147 oramkowana stojaca w Gliwicach na parkingu pod HP
SW 32925 pozdrawiam z niebieskiego Cinquecento :) Droga na Dąbrowe Górniczą - trąbiłem, machałem ale kierowca mógł być zdziwiony :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=134991&stc=1
A ja pozdrawiam Sharpiego dzis przed południem :)
I kolegę który dojeżdżał do ronda na harcerskiej ze zwakowska czarna 147 ST 36**C 18:40, przechodziłem przez przejście ale nie machalem bo bym wyszedł na dziwaka :D
A kto robi na staszicu , tez na.nocki - przynajmniej ostatnio (bo ja to caly czas ), jezdzi 166 ,SO , ramki ??
pozdro dla turkusowej 156 w tunelu w Katowicach w stronę Chorzowa. Odmigałem długimi. No i często ostatnio w Katowicach widuję 159 matowy niebieski na tablicach SK - ramek nie ma z Alfaholików tylko jakieś inne, ale zawsze stoi zaparkowana bez kierowcy :)
Kto stał wczoraj o 20.00 pod Biedronką w Skoczowie 156 SW na ramkach?
Pozdrawiam :)
To jest chyba koleżanka ze Skoczowa, kiedyś mnie zagadała na tym parkingu jak koło niej zaparkowałem :)
Pozdrawiam czarna 159 po 13 kolo huty katowice skrecala w kierunku luk oil atlasu aha oramkowana nie machalem gdyz jechalem zony autem.
Pozdrawiam alfoholika w szarej GT z Jaworzna z ramkami klubowymi, milo było zobaczyć dwie GT klubowe na przeciwko siebie ☺
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla czarnej 159 SW (SK ...EW?) jadąca ul. Oświęcimską od strony Bierunia. Widziałem ramki a byłem akurat na budowie :)
A ja pozdrawiam 159SW SK ***** dziś na trasie paprocany -> t. przemysłowe trąbiłem ale kolega chyba był zaskoczony (ramki miał)
A kto parkuje w Bielsku na Doliny Miętusiej oramkowaną, niebieską Lancią Kappa?
Chyba jesteśmy sąsiadami :)
To chyba Jagiel ;)
Pozdro dla kierownika czarnej 9-tki SW na gliwickich numerkach, z którym sobie machaliśmy wczoraj (pon.) po południu w Cieszynie :)
Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka
pozdro dla kolegi ze 147 ktory z zona i dzieckiem kupowal akcesoria do e-palenia w edymie w sosnowcu ;)
I ja dzisiaj ztrąbiłem oramkowaną 147 ok 15:30 w pszczynie - lewoskręt :) - Pozdrawiam.
A czy jest ktoś kto pracuje na pniówku ;) i jeździ czarną bestią lub srebrną strzałą 159 sw ;)?
Pozdrawiam czarna 156 sw parkujaca pod hobasem w dg
Nie wiem czemu nie ma mojego postu, kto w poniedziałek na Cielmicach zabierał pasażera srebrna 159 SW, trąbiłem ale kolega chyba sie wystraszył troche :)
13:30 to chyba było ;)
Pozdrawiam ramzess3, z którym się mijałem dzisiaj na Błędowie:)
pozdro dla kierownika czerwonej 159SW z ramkami, blachy chyba SBL widzianej wczoraj w Istebnej jak jechal w kierunku Wisly okolo godziny 17
Pozdrawiam wszystkie alfy i nie tylko widziane 21.06.2014: czerwona 147 (chyba z ramkami) pod Ocynkownia Śląsk w Częstochowie, pozniej czarna Brere gdzies w centrum(nie wiem gdzie), kilka alfiatek 156 i 159 widzianych w Czestochowie oraz 2 czerwone Ferrarki,pomaranczowe Lambo, Czerwone Porsche Carere, szarego Nissana GTR-a widzianego gdzies na trasie z Czestochowy na Katowice.Nie wiem gdzie widzialem dokladnie wszystkich bo jechalem autokarem i mowie do zony licz wszystkie alficzki:Dto napisze na forum
Kto wczoraj w nocy szalał czarną GT po Cieszynie? W okolicach 1 obok statoila :)
Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam grubera w 147 (dobrze pamiętam?), którego zaczepiłem dziś przy skoczowskiej żabce :)
Pozdrawiam dakara i Jego 159tke w zajebistym kolorze spotkanego dzisiaj na Roździeniu. Ten niebieski mat metalic to najlepszy kolor jaki miałeś na aucie.
Pozdrowienia dla czarnej 166 SLxxxxx którą mijałem dziś na E75/1 gdzieś na wysokości Radomska:)
Pozdrawiam kolegę z czerwonej Giulietty mijanego na Wawelu, łapki były ; )