Są gdzieś jakieś informacje o tej imprezie?
Printable View
Są gdzieś jakieś informacje o tej imprezie?
Nie szprechen po obcemu.
A w sumie mogę się przejechać :)
A w sumie zapraszamy bardzo miło! ;)
Poniżej wklejam szczegóły dla osób bez facebooka, nasze wydarzenie (http://bit.ly/wyjazd_chojna)
Ciao Ragazzi,
w najbliższą niedzielę odbywa się otwarcie sezonu na lotnisku w Chojnie, podczas którego organizowane są wyścigi na 1/4 mili z pełnym starterem, rejestratorem podczas, których oprócz oficjalnego rankingu otrzymacie także wydruk z Waszymi wynikami.
W tym roku start jest darmowy, natomiast wjazd na strefę pokazową (zamkniętą) będzie zapewne płatny (rok temu ok. 20-30 zł), zaś zdobyte zyski są przeznaczane na cele charytatywne.
Sama impreza jest jedną z najlepszych w naszym regionie i jedyne co można jej zarzucić to fakt, że odbywa się zdecydowanie zbyt rzadko! Tego roku impreza będzie organizowana we wspólpracy z Race City.
• 9:30 wyjazd z Polic (zbiórka pod parkingiem przy MOK)
• 10:00 wjazd ze Szczecina (zbiórka na parkingu znajdującym się salonem Mercedes-Benz DDB Auto Bogacka, Mieszka I 30).
Jeżeli ktoś przewiduje się spóźnić, wyślijcie zawsze do mnie wiadomość.
Zapraszamy :)
Ps. Jedziemy przez DE?
Lepiej nie bo mnie rozstrzelają za moje ledy :D
Super.ale chcialbym zapytac wlascicieli Alfinek z poza Szczecina o jakis zlot?Rozumiem idee zlotu ZS ,spotkajmy sie tu i tu i jedzmy tam,to tylko kilka KM.Chcialbym uczestniczyc w takim zlocie ale...woj zachodniopomorskie to sie ciagnie od Szczecina na zaaachoood.Do Szczecina to ja mam 100km,do Chojny nastepne kiladziesiat i powrot?KILKASET,nie Km ale czasu!A zloty sa robione dla mieszkancow zachodniej krawedzi wojewodztwa,czyli Szczecin plus 5 km.Moze jakis zlot w centrum wojewodztwa?albo osobny dla Alfinek spoza Szczecina?
Witam,
Kiedy następne spotkanie ?
Hej a gdyby się spotkać w weekend nad jeziorem gdzieś w okolicach np. Drawska?