Pozdro dla srebrnej 156 SW na krajowej 5 mijanej w Ligocie po 15. widziałem i odmachałem
Printable View
Pozdro dla srebrnej 156 SW na krajowej 5 mijanej w Ligocie po 15. widziałem i odmachałem
Widziana zaparkowana dziś we Wrocławiu, na ul. Pilnikarskiej srebrna 156 DW 9***Y. Brakowało znaczka na tylnej klapie, ale ramki były :)
dziś w godzinach poludniowych w okolicy ulicy Hallera we Wrocławiu moja dziewczyna widziała czarną alfe na klubowych ramkach z czerwonym-bordowym napisem na bocznej szybie od strony kierowcy i rejestracją zaczynajacą się na FSF... niestety nie rozpoznała modelu :) ale cytuję "taka mała czarna,chyba mito alba ta,no...14...7" wiec może tutaj dowiem się kogo widziały oczy mej niewiasty :) i pozdrawiam :)
aha jeszcze pytanko: jak rozpoznać na forum osobę po nr rejestr. kiedyś przez przypadek trafiłem na to ale jakoś nie mogę odnaleźć tej opcji teraz.wiem,ze ta osoba musi swój nr wpisać we własny profil.z góry dzięki :)
odnośnie srebrnej POT, to możecie coś więcej powiedzieć? To jest 156? Pełen numer rej.?
Wczoraj w godzinach popoludniowych gdzies kolo 16h jadac z Gryfowa na Jelenia mijalem czerwona 156!!!! Pozdrowienia!!!
15 minut temu biała Giulietta na wn coś tam, ale ładna :P