Marian jak zwykle jest żenujący.....
Printable View
Marian jak zwykle jest żenujący.....
Czy ktoś może zablokować mariana? Przecież to jest jakiś dramat. Naklepał 177 postów i ani jeden nic nie wniósł na to forum. Mało tego wali oftop za oftopem, bredzi jak narkoman w magazynie policyjnym o co tu chodzi? Gdzie są admini przecież to jest jakas zgroza.
Marian - nawet imie masz fajne :)
no tak ma 3.0 klekota chyba nigdy bym nie chcial oczywiscie nie obrazam włascicieli diesli , poprostu nie jestm przekonany
TD
Maryyyyjan ah maryyyjan.
Ja zrobiłem daleki wyjazd po tą alfę z czerwonymi skórami, i wcale nie była taka najtańsza bo kosztowałą 9tyś pln, powiedziałem sobie że już tak daleko nie jeźdzę po auto ( ponad 340km w jedną stronę oczywiście ) , ale jak się okazało drugi wyjazd był jeszcze dalszy ;D tylko tym razem bardziej trafiony ;D a mało tego ten pierwszy sprzedawca, zachwalał tą alfę jaka ona jest cudowna, jak pięknie jeździ, wygląda itp, i się okazało klapą, a drugi z Gdyni, powiedział odrazu przez telefon co jest do zrobienia, i dodam że na miejscu okazało się że było lepiej niż sprzedający informował przez telefon, ale jak powiedział, wolał żebym się pozytywnie zaskoczył, niż zawiódł jadąć tyle km.
więc dużo zależy od podejścia sprzedającego do sprawy:)
Trzeba było dzisiaj jechać to byłbyś w 3.5h w gdyni:) Otworzyli autostrade z kowala do włocławak dzisiaj:)
Dokładnie tak. Pewnie to jest tak jak z dziećmi, każdy uważa, że ma najmądrzejsze. A w szkole głąb.
Pozatym większość nie miała możliwości jeżdżenia alfą 166 od nowości, wiec nie ma pojęcia jak ma prawidłowo zachowywać się silnik, skrzynia, wspomaganie, itp.
Dlatego, przed wyruszeniem na oglądanie samochodu, którym nigdy nie jeździliśmy, sugeruję spróbować w okolicy przejechać się najlepiej zachowanym egzemplarzem i to przynajmniej ze dwa auta. Potem mamy przynajmniej skalę porównawczą.