Pozdrówka dla kolegi który dziś rano pod Plazą zabawiał się z dwiema Hondami i żółtym Leonem :cool:
Printable View
Pozdrówka dla kolegi który dziś rano pod Plazą zabawiał się z dwiema Hondami i żółtym Leonem :cool:
Pozdrowienia dla kierowniczki 147 (blondi) z którą się zabawiłem (objechana) na ul. Kondratowicza w Wawie Wczoraj :P hehe
Kto z forumowiczów (były ramki) zaparkował dziś swoją Bellę w tajemniczym kolorze blue pod Kauflandem w Tychach ok. 14?
Pozdrawiam!:)
pozdrowienia dla ciemno zielonej 155 na ramkach widzianej przed chwilą pod estakadą opolską. Niestety skręcałem w prawo na żabiniec więc nie miałem jak Cie dogonić ;)
a ja z Ligarem pozdrawiamy kierownika białej 156, która dzisiaj ok 00:30 przy placu imbramowskim killowała opla Merivę :)
bianco polare to było nie białe :P
Pozdrowienia dla bordowej 164 na klubowych ramkach która wczoraj zagościła na sikorniku w gliwicach tuż obok mojej czerwonej błyskawicy :)
Pozdrowienia dla (chyba) Łukasza K. widzianego dziś ok. 13 na Reymonta. Wychodziłem właśnie z parku Jordana i mignęła mi 155, bardzo podobna do Twojej :)
Pozdrawiam również ... ale to nie byłem ja :P