Pozdro dla kierownika czarnej 156 SW chyba JTD na SG 8880C widzianego dziś w Zamościu gdzieś ok 10:)
Printable View
Pozdro dla kierownika czarnej 156 SW chyba JTD na SG 8880C widzianego dziś w Zamościu gdzieś ok 10:)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej Giulietty na ramkach za którym jechałem dziś po 19 na Dąbrowskiego w Tychach. Pomrugane było :)
A ja pozdrawiam kierowcę bordowej 156 2.0 TSPARK (STA .....) stojącej od wczoraj przy hali na Doliny Miętusiej w Bielsku - Białej. Fajny kolor ale te felgi (moim zdaniem) średnio pasują do Alfy :beerglass:
Pozdrawiam kolegę z czerwonej 75'ki widzianego na zjeździe z A4 w Gliwicach :) oczywiście łapki były. Jeszcze pozdrowienia dla kolegi z 9 z którym ucielesmy szybka pogawędke na czerwonym świetle w Katowicach :)
Dzisiaj w korku przed Bielskiem żółty spider na włoskich blachach łapki były i niesłychany banan na twarzy
Pozdrowki dla panow policjantow z alfy na dk94 rano :p
Pomachane , pomrugane , poscigane chwilke od auchan do makro ( ale tylko do wartosci przepisowych :-) )
Reszta kierowcow jakos dziwnie z tylu zostala pomimo ze ogr 70 juz nie bylo
Potem panowie poszli w dluga za kims przelatujacym na poznym pomaranczowym przy makro
:)
A ja Panią Bocianowa dzis o 12:30 :)
Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)
Pani bocianowa to w domu siedziala w tym czasie
Pozdrawiales siostre :p
Nie wiem ktora ale ładna kierowniczka i bardzo ucieszona :)
Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)
Siostre mam jedna :-)
I smiga gyty bordo
Pozdrawiam kolegę ze 156-tki 2.5 v6 z Jaworzna, z którym przejechałem traskę OST - pechnik :) wie o co chodzi :D
Kilka sekund wcześniej widziałem czerwoną GT na KCH, myślałem, że wyjedzie w kierunku Martyniaków, dlatego też tam skręcałem.
W ostatniej chwili zauważyłem Cię kątem oka i zawróciłem na pierwszych światłach.. :)
Obie belle bardzo ładne! :)
Zajebisty kolor
a dziękuje też mi się podoba
Pozdrowienia dla kierowcy zółtego spidera, który zagościł przed chwilką u mnie na ulicy ;-) piękna fura :D
Czy to możliwe, żeby ktoś z BMW mi mrugał albo czegoś innego niż alfa? Potem zam zagadkę, a światła włączone ;)
Pzdr dla kolegi na parkingu ch pogoria :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=137621&stc=1
Pozdrawiam właściciela oramkowanej szarej GT rej SCI zaparkowanej pod Iglolandem w Orzeszu :)
Pozdrawiam czarna 147 oramkowana wczoraj kolo huty bankowej awaryjne byly odpowiedzialem dlugimi ale szczerze mowiac kolego na tych ciemnych tylnych lampach malo co bylo widac twoje awaryjne.
A ja sie rozglądam i cieżko mi wychwycić w przelocie te ramki, a kilka Alfek juz mijałem :) na razie jeszcze na czerwonych de jeżdzę, ale działam pieczołowicie, aby zmienić na PL ;) takze jak widzicie granatową 156 SW na Gliwicach to machać, trąbić i co tylko :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdro dla kierowcy 159 ? Na rejestracjach SG, ktory dzis jechal obok politechniki slaskiej w Gliwicach tak okolo godz. 14:30, akurat szedlem z buta :D
@@Edit
I dla kolegi, ktory trzyma 147 w Żorskim Euromocie, chyba rejestracja SPS :D
Pozdrowienia dla kolegi w jasnej 156 SW na ramkach rej SK ****U widzianego dziś w korku na skręcie z Murckowskiej na A4 :) Jechałem czarną C5 i nie do końca miałem możliwość żeby przyciągnąć uwagę i pozdrowić :)
Pozdrawiam granatowa oramkowana 159sw pod norauto w sosnowcu lapki byly,pozniej po 13 granatowa oramkowana 147 zauwazylem w ostatniej chwili.
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 156 SZY.....oramkowanej , widzianej w Lipowej na składzie materiałów budowlanych.
Niestety jechałem czarnym fiatem bravo więc nie machałem ale pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla srebrnej 156 SK spotkanej przed chwila na Dąbrówce Małej :D łapki były :D
Pozdro dla właściciela AR GT widzianej wczoraj na 3stawach pod Leroy Merlin ok. 19.00
Wczoraj godz 17:20 w Bieruniu kumulacja - czarna 159 i kilka aut za nią czarna GT - obie na ramkach
Pozdrawiam Venoma wracajacego jakas chwile temu z brennej
pozdrowienia dla srebrnej 156 stojącej rano na zjeździe na 3 górki oraz granatowej 147 SBE na roździeńskiego w okolicach 15:30 - pomachane, pomrugane :-)
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 SO533...zaparkowanej dziś ok 12:30 na Rybnej w Sosnowcu :)