Pozdro dla obramkowanej srebrnej 156 SW na tablicach WW widzianej przy giełdzie w Słomczynie :P
Printable View
Pozdro dla obramkowanej srebrnej 156 SW na tablicach WW widzianej przy giełdzie w Słomczynie :P
Czarna 166 WYxxxxx z ramkami widziana dziś przed 8 na Francuska/Lipska
pozdro
Pozdro dla srebrnej 156 SW z ramkami wczoraj 16:30 na Muranowskiej.
Pozdrowienia dla ciemniej 147 widzianej wczoraj późniejszym popołudniem w okolicach Kobyłki - chyba było nawet machane, ale powrót z urlopu + 200 km ciągłej ulewy wystarczająco mnie zniechęciły do oddawania jakichkolwiek oznak życia i chyba za późno zatrybyłem
Pozdrowienia dlas srebrnej berliny 156 na klubowych ramach o numerach LJA, która mijalem na Marszałkowskiej pod Novotelem. Byłem incognito, bo spacerkiem na chodniku :-)
Wysłane z mojego Venue 7 3730 przy użyciu Tapatalka
Po raz kolejny biała Spider na ul. Wólczyńskej przy Conrada.
pozdrawiam wheelerwasp02 dziś na trakcie brzeskim w Starej miłosnej akurat jechałem Fordem Capri - zakładaj te drugie felgi ;)
Wheeler widziany 20 min tenu w Raszynie xd widac lansuje sie po miescie :D
Wymazane sadzą z wydechu twojego JTDka
Pozdro dla żółtego Spidera 916 na tablicach WT widzianego w zeszłym tygodniu na przejeździe kolejowym w Falenicy :)
Niestety byłem pieszo...
Pozdro dla Piotrka1 i Jego dziewczyny - widziałem Was wczoraj o 20 na BP przy Hali Kopińskiej. Nawet zatrzymałem się przy wyjeździe ze stacji, ale byłeś bardzo zajęty myciem szyby i mnie nie widziałeś ;)