Hiacynt, to postoje z Toba, bo i w moim zwiazku z Alfa, na Fortepiany mnie nie stac ;p
Printable View
Hiacynt, to postoje z Toba, bo i w moim zwiazku z Alfa, na Fortepiany mnie nie stac ;p
nieprzesadzac postoimy wszyscy
W niedziele teraz do 14 robie, wiec mam nadzieje sie o tej 6 pojawic. Tomek jaky to nie byl, problem podskocze do Ciebie zabrac sie z Toba ?
ok o 16
Alfa naprawiona:D zatem w niedzielę o 16-ej jak zawsze na lotnisku, czy coś się zmieniło podczas mojej nieobecności?
tak zostales zdegradowany ze skarbnika :)
Jak chcecie kawę z termosa to wasza sprawa, ja zbieram na taką w "fortepianie". Może będę, a może nie (wyjazd) dam znać w sobotę.
Patrzac na to jaka jest ostatnio pogoda, to tak powaznie, faktycznie lepiej gdzies w suchym miejscu usiasc. W koncu i mi sie uda wpasc.
Slavol, jak juz w pl bedziesz i mial chwile, to pusc mi sygnal, dogadamy sie dalej co i jak.
ja juz informuje ze mnie raczej nie bedzie cos mi wypadlo moze przeloszmy spotkanie na za tydzien wszyscy pozalatwiaja swoje sprawy odlorza na kawe :) i sie spotkamy co wy na to
Ja jednak mysle, ze jak ktos ma chec, czas, ochote itp itd etc, to warto sie spotkac. Dajcie znac co i jak. Pozdro !!