Pozdrawiam GTV na blachach ONA 058.... w kolorze Rosso proteo na felgach blackline 2 widziane wczoraj na AddCars w Namyslowie.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Printable View
Pozdrawiam GTV na blachach ONA 058.... w kolorze Rosso proteo na felgach blackline 2 widziane wczoraj na AddCars w Namyslowie.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Właśnie przyznawać się czyja? Auto bardzo mało widywane w Namysłowie. Competizione czemu nie pisałeś że będziesz? wyskoczylibyśmy na jakiś soczek;)
Widziana w tym tyg, chyba już 2-3 razy na ul. Kolanowskiej w Łubnianach w kierunku Łubnian jak i Kolanowic czarna Alfa 159 kombi, prowadzimy tam prace ziemne, więc nie raz chyba ja jeszcze zobaczę :D
Pozdrawiam :)
A to pewnie mnie widziałeś, bo ostatnio jeździłem do Łubnian z Opola przez Kolanowice ;)
Pozdrowienia dla Alfaholika napotkanego dzis w Opolu na Głogowskiej na terenie centrum logistycznego
P.S. Dobrze ze miałes bluzę Alfaholików inaczej bym sie zastanawiał co za "typ" wymachuje do mnie :)
Pozdrawiam również [emoji4]
A ja dzis widzialem w mojej miescinie( namyslow) czarna, matowa alfe 156 OKL xxxx na bialych felciach Jej wlasciciel ma zejebista dziarke;) pozdrawiam
wyskrobane z iphone 6 plus
A ja widziałem dzisiaj rano w Namysłowie 156 FL SW na 16 szprychowych w okolicach cmentarza i często stoi w zaparkowana niedaleko biedronki
To mnie widziales, a parkuje kolo biedronki bo w tym duzym pawilonie mam sklep
wyskrobane z iphone 6 plus