-
Eee tam damy radę, raz jechałem autostradą za GT i 156, naprawdę konkretną prędkością przelotową i trzymaliśmy się dosyć blisko i nikomu się nic nie stało, a zrobiliśmy kilkadziesiąt km tak :) Ale fakt, nie ma co gnać 200, na miejscu się dogadamy co do prędkości i kto prowadzi peleton :D
-
Ramie organizacyjne forum prowadzic bedzie peleton zapewne :-D
-
Chodziło mi o peleton wrocław---- > gliwice :)
-
ło pany, mi plandeke zwieje :x ze 100 mogę jechać :P max 110, na więcej rodzice nie pozwola... :>
Dodano po 27 minutes:
ło pany, mi plandeke zwieje :x ze 100 mogę jechać :P max 110, na więcej rodzice nie pozwola... :>
-
Może niech prowadzi laweta... ? :D Napewno sie przyda haha
-
laweta ostatnia powinna od razu będzie łapać na pakę to co nie zdąży zardzewieć ;)
-
To chyba Wasze alfy są w takim stanie [emoji23]
-
u mnie niestety zmiana planów, bo w Wasze rejony przyjeżdżam autem taty, i w czwartek wracam do Tychów odebrać Bellę ( mam nadzieję, że już będzie w niebieskim plastidipie )
-
To co, robimy liste Post po poście ?:) Wtedy najlepiej rano niech ktoś lokalny druknie albo zapisze, do tej 6:30 kazdy kto przyjedzie sie skresli, i jak kazdy zapisany bedzie to odjazd :)
-
A no mozna zrobic taka liste. Osobiscie bede sie staral przyjechac na 6.15 ale znajomych zabieram po drodze z nowego dworu tak wiec przedrzec sie przez miasto musze.