wiem, że będzie ale nie wiem czy mogę powiedzieć kiedy bo za cienki bolek jestem na forum :D tak więc cierpliwości, chyba, że ktoś inny się wygada. Ja załapałem się na ostatnią sztukę ale też musze poczekać na updejta do wersji pro.
Printable View
Mam nadzieje ze za 4 tygodnie beda w regularnej sprzedazy.
super wiadomość
W związku z tym, że zrobił się trochę bałagan i ja jak i nowi potencjalni klienci nie bardzo się już w tym wszystkim orientują, mam taką malutką prośbę do autora tego fajnego urządzenia, żeby w miarę możliwości, gdyby mógł, to zedytował pierwszego posta podając coś na wzór:
"Przedstawiamy nasze urządzenie o nazwie... blablabla (+fotka, bądź też bez fotki).
Dostępne są wersje:
- Zwykła (+ opis funkcji jakie posiada)
- Pro (+ opis funkcji jakie posiada)
- Lista wersji silnikowych, które są obsługiwane (1,9 jtdm, 2.0 jtdm itd..)
- Lista wspieranych wersji nadwozia (SW, Sedan, Brera - nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie, podejrzewam, że nie)
- Cena za poszczególne wersje
- Opis jak najprościej złożyć zamówienie
- Przewidywany czas dostawy urządzenia
- Znane problemy, wynikające z używania urządzenia, które w przyszłości należy rozwiązać"
Myślę, że dużo łatwiej byłoby się nowym osobom poruszać w tym temacie a i pewnie klientów by nieco przybyło :)
Pozdrawiam
Dokładnie jak pisze przedmówca. Też się piszę na ten modulik chętnie:).
Zrobimy wątek sprzedażowy na giełdzie. Jak będą dostępne. Ten zostawimy tak jak jest na sprawy "techniczne" i wolne rozmowy.
A będą dodane jakieś nowe funkcje, których nie ma w pierwszej wersji? Chodzi mi o JTDemy.
gdzie jest ta strona z instrukcją użytkownika?