mnie udało się rozwalić przedni zderzak po lewej stronie pod halogenem na parkingu pod bankiem... dziwne im większe oprocentowanie kredytu tym wyższe krawężniki? ;-)
Printable View
mnie udało się rozwalić przedni zderzak po lewej stronie pod halogenem na parkingu pod bankiem... dziwne im większe oprocentowanie kredytu tym wyższe krawężniki? ;-)
Kilka dni temu zauważyłem, że powoli ubywa płynu chłodzącego. Okazało się, że cieknie z pompy wody. :(
ja dziś przytarłem kurz na zderzaku... betonowym słupkiem;)
uwaga, uwaga :D
przy wymianie świecy żarowej ukręciłem łebek :D, świeca z gwintem została w bloku
Dziękuje :D
A mi znowu porozpinala sie linka od silownika tylnych szyb, i znowu musialem cale dzrzwi rozkrecac ale tym razem z lewej strony. Huu aby do lata bo ta zima mnie wykonczy.
Leciutko, bardzo leciutko zarysowałem przedni zderzak o jakieś Deawoo na parkingu, drugi raz w życiu zdarzyło mi się, że mi Alfa nie wcisnęła się :mad:
E tam, pewnie daewo miało poszerzane nadkola ;-). BTW KlaudioOs coś sporo masz ostatnio tych przygód...
Wstaje rano, a tu kapeć z przodu. Prawdopodobnie tydzień temu, jak zmieniałem opony kolega wulkanizator źle wyczyścił rant felgi i oponka się rozszczelniła. Koło pojechało do wulkanizacji, a Bella stoi na dojazdówce :(
i to jest wprost proporcjonalne do mojego zainteresowania autem...
chyba będę musiał sobie odpuścić i nic nie robić, apopos wiecie może czy gałki w jtd były takie gumowe, czy też obciągnięte skórką?