ja nie chciałem "zabrania" tylko inf.
akurat dzisiaj tankowałem :-)
Printable View
ja nie chciałem "zabrania" tylko inf.
akurat dzisiaj tankowałem :-)
Ja prawdopodobnie do wiosny odpadam... ;)
0
jakie tam wykręty !!!!???
nawet do Adamsa pisałem że się nudzę
ale jechać tak w ciemno to mi się nie chciało - ale ...
30L Pb 98 zostało w baku - to se pośmigam do niedzieli
Ehhh......... o 20.30 dopiero do krk wrociłem :mad: wk... mnie ta robota juz. Jakoś bardziej mi leżały te czwartkowe spoty :) Tak ostatnio wychodzi że w czwartki wieczorami sie nudze a w środy zawsze mi cos wyskoczy. Postaram sie nastepnym razem - może będzie jeszcze jakiś 2.4 :confused:
Z tego co czytam to było miło - tym bardziej zal... A zdjęcia jakieś macie ? Aniucha to "nadworny" fotograf wiec poka poka :)
Już któryś raz próbuje wpaść na spota ... i zawsze zapominam :D ... Kiedy konkretnie będzie następny ? :D :cool: gdzie i o jakiej godzinie ?? :D
LIGAR :D:D hehe nadworny fotograf i tym razem zrobił fotki :D mało bo malo ale strasznie zimno w rączki było :( wrzucę je dziś popoludniu :) chociaż nie wiem czy jest sens bo gdyby wczesniej był mrutyna to by zrobił najlepsze :)
aaaa no i droga powrotna super :D nie ma to jak dwie belle wyprzadzające jedna za drugą :) dzięki Izane :)
No to moja kolej na wypowiedź :P
Bocian, My z Aniuchą o 17.00 się zbieraliśmy to jak już napisałeś o 16.53 to dawno byłem w Belli :)
Powrót świetny, fajnie się wracało z Aniuchą i wyprzedzało inne "bryki" :P szczególnie widok znaku "teren zabudowany" i 100-120 na liczniku ciągle.
Wróciłem idealnie na czas ;) kobieta do pracy zdążyła na 22.00 :P
Dziękuje za mini spot i kolacje w McDonald na promocjoholicy :D
Pozdrawiam
ps Ktoś chciał sprawdzić moje 2.4 JTD ale chyba nie dało rady :P
Witam nie oedwiedzałem forum ok 1 roku moze troche mniej ale chętnie bym sie wybrał nawet na mini spot prosze o napisanie nawet na priva czy na forum z góry dziekuje i pozdrawiam... Tomas 156...