jakie pieniądze zostawiłeś u nich za rozrząd i rozrusznik ?? Podłączyli pod kompa żeby sprawdzić ABS ? Jeżeli chodzi o elektro-mechanike to polecam Chlebnego na Wyszogrodzkiej i Zawalskiego na Międzytorzu koło Intercarsu.
Printable View
jakie pieniądze zostawiłeś u nich za rozrząd i rozrusznik ?? Podłączyli pod kompa żeby sprawdzić ABS ? Jeżeli chodzi o elektro-mechanike to polecam Chlebnego na Wyszogrodzkiej i Zawalskiego na Międzytorzu koło Intercarsu.
rozrząd bendiks listwa od wtrysku gazu komputer jakies pierdoly żaróweczki postojowe + przegląd drożej bo gaz, 1450zł
Bardziej wam to rozpisze jutro nie ma mnie w płocku a ojciec odbierał samochód i płacił także mam faktury jutro wrzucę co i jak
btw. Nie narzekam na nich zrobili mi Fiata Punto, Lancie Delte
Panowie wybiera sie ktos z WP lub okolic na Ogólnopolski Zlot Alfaholikow ?
Pzdr
jezeli chodzi o mechanika w plocku to ja ze swoja jezdze na kostrogaj
(miedzy Szklobudem a Skif'em)
po remontach tam przeprowadzonych z samochodzikiem jest zawsze ok
a Płock coś śpi niestety :| co jest Panowie ;> :D
Każdy przechodzi transformacje z zimowego snu na czas letni;)
Cześć, jakby co to ja też jestem chętny na jakiś meeting w Płocku :)
No trzeba coś zorganizować niebawem :) jak tylko podoga się unormuje coś się zrobi :) bo teraz niestety znowu temp na minusie :( mam nadzieje że to już ostatnie dni zimy :|
A ja słyszałem że znowu ma śnieg dopie......lić:) no możemy coś zrobić, tylko jakoś termin trzeba ustalić. Ktoś coś proponuje??
Witam to kiedy spotkanie w płocku??:)
---------- Post dodany o godzinie 21:16 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:14 ----------
postanowiłem sie tu zarejestrować bo na alfaclub.pl mało ludzi z naszej okolicy :( pozdro