Ja już dostałem, lecz nie ma czasu,żeby przykleić ;) Niestety nie mieści mi się z tyłu, jak ma kolega w 159 ;/
Printable View
Ja już dostałem, lecz nie ma czasu,żeby przykleić ;) Niestety nie mieści mi się z tyłu, jak ma kolega w 159 ;/
są jeszcze albo beda moze kolejne zamowienia na naklejki ??
Nie trzeba się w grupy zbierać żeby zamówić naklejki
powiedzcie mi prosze czy tą naklejke http://pimolti.istore.pl/pl/naklejka-alfa-romeo.html dostanę w rozmiarze 9 cm x 1,5 cm?
Napisz w uwagach jaki chcesz dokładnie wymiar A
ok dzieki :)
Cos z sklepem nie tak, zlozylem zamowienie, wybralem platbnosc z inteligo, kliknalem zaplac i zaraz przenioslo mnie do potwierdzenia, a platnosci nie mialem jak zrobic :( Id zamowienia : 9112454
Comam dalej zrobic by sfinalizowac zamowienie
....
@xsnailx
Szkoda że nie skierowałeś pytania wprost do mnie, zamiast na forum - na pewno odpowiedziałbym szybciej... w zakładce kontakt są dane do przelewu - jeśli są jakieś problemy z modułem platnosci.pl to zawsze można skorzystać z tradycyjnego przelewu. Daj tylko znać zaraz po wpłacie, żeby skrócić czas oczekiwania...
@andrao
rozumiem że w ten sposób chcesz ominąć alfaholików i zmniejszyć budżet z którego rokrocznie funduję nagrody dla uczestników zlotu. Jeśli chcesz reklamować swoje usługi konkurencyjne dla oficjalnego sklepu, to prosiłbym żebyś robił to jak gentelman - w innym temacie. Twoje zachowanie tutaj świadczy o braku kultury :-/
Istnienie sklepu jest ustalone i zaaprobowane przez władze forum.
Podkreślam - dochód ze sklepu jest przeznaczony rokrocznie na dofinansowanie zlotu:
w tym roku - koszulek zlotowych (ceny obniżone nawet o kilka zł/szt), dodatkowych gadżetów - w tym roku każdy uczestnik dostał komplet naklejek...
slip83,odezwe sie przez weekend