czyli git, koło Tomaszowa podepnę się do konwoju. nr tel. do Marco mam więc wszystko jasne
Printable View
czyli git, koło Tomaszowa podepnę się do konwoju. nr tel. do Marco mam więc wszystko jasne
boćku jednak na 95% pojadę z Wami w piątek. Myślę ze się wyrobie, żeby byc po 15 w Kato ;)
Wiem że to nie słup ogłoszeniowy ale zaryzykuje kilka pkt.. ;)
Niestety.... Ponieważ z przyczyn niezależnych nie mogę pojechać na tegoroczny zlot a chciałbym odzyskać część kasy 'odsprzedam' swój TOR (1 kierowca) + wyżywienie w sobotnio-wieczorną imprezę dla 2 os. Wartość 200zł. Kto da więcej i kto pierwszy ten lepszy...
a ja z innej beczki :
rozpoznajemy rynek czy byliby chętni na kiełbaski z grilla na torze ??
pytam ponieważ spędzimy tam ok 8 godzin a nie ma na terenie toru żadnego "żarcia" i teraz staram się dowiedzieć czy pozwolą nam zorganizować dużego grilla w jakimś wyznaczonym miejscu
jeżeli będzie zgoda właścicieli toru to chcielibyśmy zrobić tam " punkt żywieniowy " :D dla zgłodniałych wyścigowców i ich towarzyszy/towarzyszek
jak myślicie - dobry pomysł ? będą chętni ?
jak pomysł wypali to zamawiam 6 krupnioków z bocianiego gniazda :D
no ok - możemy rozszerzyć ofertę na kiełbasy ( dla hanysów wuszty ) , kaszanki ( dla hanysów krupnioki ) , może i jakiś karczek ( nie wiem jak to jest po ślunsku )
no i pieczywko , keczup ( ketchup czy jak tam kto woli ) , musztarda
czekamy teraz jeszcze na decyzję Toru - czy mogymy
oczywiście jestem za!! dla aniuszki można zarezerwować kiełbaski :) ymmm :P sądzę że krzywda mi się nie stanie jeżeli wypowiem się także w imieniu reszty jadącej ze mną :D Ligar już pisał ale Tomek, Marcin, Wojtek i Piotrek też pewnie coś będą chcieli więc pomysł jak najbardziej ok :)
grill jest dobry zawsze i wszędzie.. jestem jak najbardziej za:D
---------- Post dodany o godzinie 09:44 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:40 ----------
Tak w kwestii organizacyjnej.. pokoi 2 osobowych jest mało.. na jakiej zasadzie będą rozdzielane większe?