no to już się nas trochę uzbierało. Są jeszcze dwie osoby z poza forum, które myślę, że chętnie by się z nami ustawiły :)
Printable View
no to już się nas trochę uzbierało. Są jeszcze dwie osoby z poza forum, które myślę, że chętnie by się z nami ustawiły :)
Ja też chętnie podjadę na jakiegoś spota. Tylko najlepiej wcześniej ustalić termin bo tak z dnia na dzień to może być różnie bo praca niestety.
Nie chce narzucać terminów, ale myślę, że w wekend najlepiej może niedziele popołudniu zrobić jakiś niedaleki wypadzik/spot ? :) Nie mówie już teraz w tą, ale np za tydzień :)
spoko Klimoo, ja się piszę..... :P
Ja też dotrzymam towarzystwa z moją 1.6:P no i oczywiście z moją ładniejszą i lepszą połówką
Ja mam wolne do 21.07.11 tak wiec pisze sie na kazdy dzien w miare chyba ze gdzies wyjade :)
jeżeli jeszcze raz będziecie organizować gdzieś tu spocik lub tym bardziej sesję zdjęciową to ja też się piszę z moją czarną 156 :)
tooo jo tez może wpadne,tylko muszą mi halogeny dojsc bo na sesje z rozbitymi to wsyt
To może wstępnie niedziela godzina 18:00 (propozycje zmiany godziny oczywiście mile widziane) Miejsce też do dogadania, myślę, że można się spotkać pod chrzanowskim/trzebińskim lidlem i wspólnie ruszyć nad jakieś ciekawe okoliczne miejsce :) Jak nas trochę sie uzbiera to możemy i o grilu pomyśleć :)
ja się piszę, jak grill czy cuś to może wcześniej, jak spot tylko to mi obojętne