no dokładnie, mam nadzieje że wszyscy się odhaczą, fajnie by było:D
Printable View
no dokładnie, mam nadzieje że wszyscy się odhaczą, fajnie by było:D
Można zaprosic TV i gazete ale coś takiego zrobimy przed zlotem. Myśłe że od 15 marca żeby wiedzieli i nie zapomniele.
---------- Post dodany o godzinie 19:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:49 ----------
Musicie pamiętac że stara trasa z Łodzi do Piotrkowa jest zamknięta. Jadąc z Łodzi musicie leciec Autostradą i z niej zjechac na Piotrków.
Dobry pomysł żeby z Łodzi wyjechać kolumną. Można by sie spotkać na parkingu Carefoura przy stacji BP , to chyba ostatni wiekszy parking przy wylocie z Łodzi
oczywiscie, mysle ze mozna sie umowić gdzies na wylocie z łodzi i jechac grupą :D
no no, zgadamy sie na pewno troche przed zlotem :)
nie moge się doczekac....:D....muszę wyszykować moją niunię na Piotrków.
carefour na rzgowskiej przy stacji bp bedzie dobrym miejscem spotkania, przed wyjazdem do Piotrkowa
taaa zima dała popalić mojemu zderzakowi chciałem na wiosnę zrobić to i owo a na spot w piotrkowie nie zrobię bo za zimno. mogę kandydować do wraku zlotu :D
No to elegancko, że się przyjęło. Najpierw wrzuciłem temat do głównego o zlocie, ale mod mi go wrzucił tutaj (thanks). Trzeba znaleźć takie miejsce gdzie później nie podzielą nas za bardzo jakieś światła :D