Ja na okrongło popołudniu pracuje .... :( ale zmontujcie spota to się jakoś z pracy wykręce ....
POZDRAWIAM
Printable View
Ja na okrongło popołudniu pracuje .... :( ale zmontujcie spota to się jakoś z pracy wykręce ....
POZDRAWIAM
To może jakiś spocik w piątek 24 lutego?
Kuba spokojnie ze mną aż tak źle nie jest. Nie miałem zbytnio czasu żeby czym kolwiek się zająć i żeby pisać...Właściwie dzisiaj też byłem w pracy i ostatnio mało bywam na forum. W marcu dopiero to się zmieni. Ale trzeba się spotkać i pogadać. Co do pełnej mobilizacji to faktycznie trzeba się zebrać jeżeli coś ma być w tym roku.
Alfisti piątek jak najbardziej mi pasuje ale to jest 23 luty ( piątek ) ;). Jak 24 lutego (sobota) to ja odpadam bo pracuje. To co sądzicie o tym piątku?? Godzina 17, może być 18. 4 piętro parkingu na focusie.
Adam, muszę Cię zmartwić, ale Alfisti ma rację :P 24 luty to piątek :)
Jeśli Ci pasuje to godzina 17 mi również odpowiada :P
No właśnie o tym wczoraj pisałem. Ostatnio już za dużo pracuje i nawet dni mi się mylą.
Sory Alfisti:beer:. Dziwnym cudem piątek mam wolny więc mi pasuje każa godzina. A jak reszta??
Na 17 powinienem się wyrobić :)
Ja również się pojawię :)
No piątek o 17 to i ja powinienem się wyrobić ..... a propos czy widział już ktoś tego pięknego czerwonego Spidera na EPI... ??
Witam
Musimy przełożyć nasz spot w piątek na inny termin. Może być następny piątek. Chyba że pasuje Wam jutro czyli czwartek. Niestety w piątek będę w Focusie ale będę kiblował w pracy i choćbym bardzo chciał to nie wyjde. Dajcie znać. Pozdrawiam
Na dzień dzisiejszy 2 marca mi pasuje :)