dobrze by było gdyby każdy na najbliższy spot pomyslal kiedy będzie miał w wolne przez najbliższy miesiąc i wtedy będzie można ustalić godziny i daty spotkań które będą pasować większości uczestników
Pozdrawiam
Printable View
dobrze by było gdyby każdy na najbliższy spot pomyslal kiedy będzie miał w wolne przez najbliższy miesiąc i wtedy będzie można ustalić godziny i daty spotkań które będą pasować większości uczestników
Pozdrawiam
niech osoby ktore maja zdjecia wrzucaja je na forum, niestety moj telefon w takich warunkach oswietleniowych robi marne zdjecia
co do terminu... 2-3 weekendy w miesiacu mam zjazdy, 1 weekend zawsze pracuje, czyli zazwyczaj mam jeden wolny weekend na 2 miesiace :suicide2: wiec szanse na trafienie wolnego weekendu u mnie sa znikome
w tygodniu jak jestem w bialym pasuje mi codziennie po 17, ale dosyc czesto wyjezdzam na kilka dni
jak cos licze ze bede dostawac jak wczesniej sms z info o spocie (nie zawsze mam dostep do neta zeby poczytac forum) i wtedy zawsze odpisuje czy bede czy nie
pozdrawiam ;)
sms beda nadal
mi tez pasuje czwartek o 18. W sumie to jedyny dzień który mi pasuje :)
Mi w zasadzie pasuje każdy dzień w tygodniu byle było to popołudnie. Oczywiście kiedy odzyskam samochód, bo tak Chevroletem przyjeżdżać to już nie to samo;) . Jeśli ją odzyskam.... :/
Mi najbardziej odpowiadają niedziele ale czasami i w tygodniu mogę się zjawić ale to już zależy od pracy.
sms kilka dni wczesniej i bedzie dobrze
mi czwartek też pasuje czyli 29 października :)
mi 29,30,31,1,2 odpada a każdy kolejny czwartek może być i potrzeba czasu co by można było załatwić stolik a nie 2 lub dzień przed spotkaniem