Ja też otrzymałem ,bardzo dziękuję.
Printable View
Ja też otrzymałem ,bardzo dziękuję.
Dostałem zmieniarkę, montaż w 156 banalny, sama zmieniarka w schowku. Ruszyła od strzału, wszystko super.
Cuoreventi - dziękuję Ci bardzo za wysiłek jaki w to włożyłeś, to musiała być spora praca. Jesteś super!!! Masz browar w Łodzi - lodowaty :)
Chlip, chlip, a ja bez takiego sprzętu jestem :(
A ja polecam zamiast zmieniarki tablet modecoma freeway tab 7.0. Ma wbudowany transmiter fm, który daje radę i jest moim zdaniem porównywalny ze zmieniarka (słyszę różnice, ale prócz mnie niewiele osób). Plusem jest duża nawigacja, system android, a zatem filmy, internet, gry, aplikacje. Cena? 500 akceptowalna jak na navi. Komplet ładowarek, uchwyt na szybę - polecam ;)
Sent from my MW01 using Tapatalk
Stary, ale to przecież jest zupełnie inny sprzęt. Jakbym chciał tablet to bym zamówił tablet :) Zmieniarka jest bez ładowarki, bez Androida, bez gier, bez niczego. Za to nie wisi na szybie, odtwarza MP3 lepiej niż transmitter, i UWAGA!!! Sterowanie z kierownicy działa, kumasz bracie?
Koniec OT.
Wszystko fajnie - tylko że tablet to słaba alternatywa. Gdyby napisał, żeby kupić kabelek z wyjściem audio i podłączyć do niego odtwarzacz MP3 to bym zrozumiał. No ale 7" tablet na szybie pasuje do wnętrza mniej więcej jak świni chomąto.
Panowie. Najlepszym podziękowaniem będzie kliknięcie guziczka: "Thank for this post".
Zauważyłem, że nasze zmieniareczki mają dodatkową "ukrytą" funkcję :)
Mogą służyć, jako ładowarka telefonu, poprzez USB (prąd w zapalniczce znika po wyłączneniu stacyjki, a na zmieniarce jest ciągle - więc wystarczy kabelek od telefonu i można podładować w zaparkowanym samochodzie).
Wczoraj z samego rana przyszła. Jutro montaż. Wielkie dzięki.
Do mnie też już wczoraj dotarło, wielkie dzięki, z Bose gra świetnie.