Oki doki ja wyjeżdżam około 5:45 od siebie z Tarcho, koło 6:15 powinienem mijać Janki, Grzybek daj wtedy znać gdzie będziecie. Jadą Q4, bo 33 nie mam magla :(
Printable View
Oki doki ja wyjeżdżam około 5:45 od siebie z Tarcho, koło 6:15 powinienem mijać Janki, Grzybek daj wtedy znać gdzie będziecie. Jadą Q4, bo 33 nie mam magla :(
około 6 to będziemy ruszać z Grójeckiej przy Dicensa 6.15 powinniśmy być gdzieś przy Jankach
Będziem się zdzwaniać, biorę kompa to drogę znajdziemy:)
Dzięki wszystkim, że mimo pogody fatalnej zebraliśmy się i ogarnęliśmy Tor Wyrazów :D
Jutro po imprezie wkleję czasy wszystkich ... Generalnie - I Miejsce - Sołtys; II Miejsce - Krzysiek; III Miejsce - Scuderia - gratulacje :D
Koszt imprezy wyniósł 57 zł od samochodu - każdy wie ile wpłacił - kto ma życzenie "wyrównać" - czekam na przelew :)
Wrócilem zmoknięty , wyziębiony ale z uśmiechem na twarzy :)
Sporo kółek się nakręciło czasami nie mieszcząc się na torze , jazda na mokrym opanowana.
Dzięki wszystkim za miłe spotkanie.
Wracaliśmy do domu z bardzo poważną awarią, nie wiem jak nam się udało dojechać do domu z oberwanym silnikiem.
Żeby tego mało było to w śnieżycy:)
Jutro lecę do kościółka na tacę dać:D
niezłe z Was hardcory, w taką pogode szalać po torze:D
co tam się Andzieju stało?
pozdrawiam
Ponad 130km od Wawy straciliśmy jedną z poduszek silnika i się kulaliśmy całą drogę 40-60km/h.