Na bogato :D inne pozdrowienia są lepsze :)
Printable View
Pozdrawiam dwie panie przy 159 sw i Mito, widziane w Grotnikach :)
Wysłane z mojego SM-G357FZ
Pozdrówki Tomaz, to chyba z Tobą się mijałem dziś na wiadukcie na obirnickiej?
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Ano tak :) pozdrawiam! Moja ciągle się robi, już tęsknię za alfa.. a tu patrze, taka ładna grigio nettuno z naprzeciwka ;)
Pozdrawiam kolegę który parkuje pod osierodkiem w Mrzeżynie.. http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/08/231.jpg
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam Ar166 fl na ramkach dzisiaj miedzy 11-12 w drodze do Wrocławia :)
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
rychuslu, również pozdrawiam - chyba mnie widziales :)
Z kolei ja pozdrawiam kierowcę pięknej 156 FL Czarnej w Gostyniu, wyjeżdżała od strony ul. Przy Kani tuż obok silosa cukrowni na blachach PSE
Greciu podrowienia dla żony:)
Pozdrawiam kolegę z czarnej 156 sw skręcającej z Krańcowej w Nieszawską. Łapka była ale w ostatniej chwili...
Ktoś dzisiaj stanął wiśniową 156SW za moją na Niegolewskich - pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla kolegi w wisniowej 159 dziś na Bukowskiej. Zrownalismy się i była łapka ☺
Wysłane z mojego SM-T800 przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla El Majoro :-D spotkanego dziś na siusiupiance pod Tesco na Piątkowie:-D
Piękny lakier ma Twoja Bella, jak wróciłem do swojej stwierdziłem że duuuuzooo jej brakuje:-(
Dzięki za miłą, acz krótką pogawędkę przy szlaufie:-D
Pozdrawiam
POzdrawiam kierowcę czerwonej 9 (chyba SW) PJA... na ramkach w okolicach Jarocina dzisiaj koło 18:)
Pozdrawiam Alfe na rankach z FM Myjni dziiaj bylem myc moje iveco ;] Zielona 159 p] smochowice
Pzdr dla oramkowanej 147 na PO, parking Piotr & Paweł, Marcelińska. :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=176334&stc=1
Pozdrawiam - Alfa widziana nad jeziorem Ostrowieckim w DPN w sobotę 22.08.
A dodatkowo AR159 widziana dzisiaj na Zamenhofa jadąca w kierunku Śródki około 7:30.
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 159 sedan z rejestracją PTU i ramkami forumowymi, którego spotkałem dzisiaj w Wiedniu. Ten gość machający Ci z naczepy na Lassalestrasse, to ja :D
- Rafał
Witam. Powiem wam czego doświadczyłem w ciągu ostatniego tygodnia. Otóż do tej pory jeżdziłem różnymi autami i nic takiego mi się nie przydazylo jak podczas jazdy alfa. Jadac na urlop do chorwacji z suwałk (przejechana cała polska z polnocy na poludnie, słowacja, wegry chorwacja i spowrotem do domku) co tylko mijalem alfe 159 zawsze ktos mnie pozdrawial. Nie wazne skad byl. Doswiadczylem tego podczas calej trasy na poludnie europy. Mile do doswiadczenie jak nieznajomi pozdrawiaja sie tylko dlatego ze maja takie samo auto. Mile uczucie i baban na gebie. ;););) pozdrawiam
A ja pozdrawiam kierownika w czarnej 147 PJA z którym prawie codziennie dojeżdżam do i z pracy na kawałku al. Solidarności-Wawrzyńca :) niestety brak ramek...
Pozdrowienia dla ciemnej 147 na tristarach widzianej dziś na Leszczyńskiej ;)
Pozdro dla kolegi, który machał mi dzisiaj w Sierosławiu (niebiesko-srebrna 147 na tristarach) :).
Pozdrowienia dla kierowcy alfy 159 tbi ,ktora niestety trafila na lawete.
Załącznik 176584
Pozdrowienia dla kierowcy alfy 159 tbi ,ktora niestety trafila na lawete.<br />
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...0792781724.jpg
Musiałeś jechać kilka aut przede mną, bo też ją widziałem :-)
Wysłane z mojego SM-T800 przy użyciu Tapatalka
166 na PGS widziana dzis pod MC w Jarocinie,Ramki z AC.Srebrna:)
a ja pozdrawiam ostatnio widzianą 156 w ciemnym kolorze widzianą od wilczaka, przez bałtycką i hlonda. Jechałem moim santa fe i mrugałem :) mam z tyłu włoską flage naklejoną :P
Pzdr. dla Greciowej 9tki ;) parking św. Ducha ( też kierowca parkuje na samym końcu :P )
Pozdrowienia dla Kierowniczki czarnej 147 na ramkach przed chwila na Marcelinskiej :-)
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X
Pozdrawiam kierownika 156 FL, mieszkającego w 41 i parkującego koło Złotego Grosza :)
Widziana wczoraj w Suchym Lesie przy Galerii.... Czarna 159 SW TI (PO 3G....)
czyja czyja...przyznać się, bo Biała szuka czarnej siostry ;)
Kto był na klasykach dziś
159 PZ na ramkach czarna. Stałem obok Cromą, a później przy wyjeździe w poprzek stałem na 2 pasach skręcając w lewo :D jechałeś w prawo na Bułgarską
A ja Pozdrawiam Mattoma widzianego dwa dni temu na Szydłowskiej w południe. Wyjezdzałeś z Nad Potokiem lub tej ul obok, Cromką:-D
Jechałem Bmw więc i tak byś nie odmachał :-D
P.s niezła broda:-D
a całkiem możliwe :D to moje rejony :D to kurde Croma taka brudna nie wyglądająca :D
Było trąbić :D machać wycieraczkami :D
Broda akurat wyczesana była :D
Tak tak DZL :)
muszę sobie jakieś ramki i naklejki sprawić :D
Moja siostra kiedy nad Potokiem mieszkała:-D A niedaleko na Solaczu mam dziecko w przedszkolu:-D wiec jak będę w PZ to jakiegoś spota pod Chata zrobimy :-D