pozdro dla kolegi z 166 tablice zdaje sie FZ :)
również dla 147 czarna DB droga Swidnica - Swiebodzice
Printable View
pozdro dla kolegi z 166 tablice zdaje sie FZ :)
również dla 147 czarna DB droga Swidnica - Swiebodzice
pozdro dla 156 sw czarna na tabliczkach DB widziana ok 15 w głuszycy, oraz 147 w Boguszowie po 15
pozdrowionka dla srebrnej AR 156 sportwagon mijanej w tym tygodniu 2 razy światełka były i łapki w górze:P
Wild Luke czy to nie Twoja Alfa była dziś około południa zaparkowana przy ul. Hłaski na Muchoborze Wielkim? Akurat z córką na spacerze byłem. Żółta jak Twoja, z koniczynką, ramki klubowe i dojazdówka na lewym tylnym kole.
Pozdrowienia dla czarnej Brery wczoraj kolo polnocy na moscie Uniwersyteckim ;)
Xenocyd - Rafaaaaaaaaaał... widziałeś może dzisiaj mrugające awaryjkami bordowe Punto I ? :)
Byłem w Twoich okolicach i wydawało mi się, że to Ty... ^ ^
---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:32 ----------
Ja z dojazdówką, to Wild Luke :) Na zlocie uszkodził alusa i zmienił na dojazd ;)
ja przez cały weekend widziałem masę alf :P pozdrowienia dla Rafika. i Carlosa widzianych u mnie w garażu.
Pozdrowienia dla Pani z czerwonej Brery. Widziana dzisiaj po południu pod korona.. Ach ta brera..:)
Pocieszny widziany godzinę temu koło WSB- pierwszy raz widziałem Twoje koła na żywo:D
Stałem w korku przed przejazdem ale na samym końcu więc zero szans na zauważenie mnie:) Za to Ciebie z daleka było widać:p
Ja pozdrawiam Kierowniczkę złotej poliftowej 147 na tablicach OPO. Widzianej na trasie między Prószkowem a Złotnikami w dniu wczorajszym z rana parę minut przed 7:00 :) Pomigane odmachane :)
Nie ja do pracy śmigam akurat tą trasą...
To sie zgadamy i wpadnę na kawę kiedyś to pogadamy o Alfach :P
Wczoraj iNTELL i Pocieszny widziani na hali u iNTELL'a ;D
ostatnio widzialem jedna czarna brere dojechala do rogu rynku odrzanska/sw mikolaja, zatrzymala sie po czym zawrocila i pojechala odrzanska z powrotem :) ach ta brera piekna linia nadwozia :)
zauwazylem tez juz kilka razy giuliette wyjezdzajaca z krzyckiej na karkonoska w strone centrum :)
dzisiaj widziałem Brere w Jeleniej Górze w godzinach około 15.00 numery DJE bodajże
różowe fele koło dworca - z Dworcowej na Piłsudskiego :)
Hmmm... Ciekawe kto to :)
Pocieszny, jeszcze trochę i wypowiedzi w tym wątku przekonają mnie do pomalowania telefonów na czerwono :D
A właśnie, tak na marginesie: http://www.forum.alfaholicy.org/145_...wac_felgi.html
Do pracy leciałem :)
---------- Post added at 10:17 ---------- Previous post was at 10:14 ----------
Zalezy jaki kolor auta :) Białe czy czarne według mnie odpadaja bo wszyscy tak robią i nie maja nic z oryginalności. To jest Twoje auto i Twój wybór ale ja bym pomalował na jakiś oryginalny kolor ;)
Moja Dziewczyna jeździ ze mną, często sama powozi Bella i wcale nie jest blondynką o niebieskich oczach i różowym sweterku a i tak jej się podobają. Czasem trzeba mieć trochę odwagi i spontan może się opłacić, tymbardziej, że teraz w modzie stety lub niestety są właśnie takie "różno kolorowe felgi" czy dodatki.
To tylko iwyłącznie polska nudna mentalność nie pozwala nam otwarcie się wyróżniać.
Ja już pisałem Twoje auto Twoje felgi, tylko pamiętaj, ze robić to co wszyscy inni moze każdy a być oryginalnym już nie ;)
pozdrowienia dla granatowej 166 DST spotkanej dziś na Klecińskiej ok 16:30, Pani kierowniczka ostro skupiona na drodze ale za to czujny pasażer się przywitał ;)
Czerwona 147 w Opolu na Szarych szeregów,dziś rano czarna 156 w kombiaczku pod moim blokiem<stoi tam cały czas:D:D> oraz codziennie rano pod poczta na Chabrach czarna 156.
a co to opole takie pustki z alfami?? :( widziałem wczoraj na ZWM piękną czerwoną GT w jtd bankowo :) moja rowniez stoi tu ciągle :) i napewno rzuca sie w oczy :D
jakieś 145 czerwone też widziałem zapewne T.S oraz inne :)
a tak apropo to może panowie policjanci dołączą do forum ??:D w końcu na żywo miałem okazje zobaczyć 159 w policyjnych barwach:D i już na alusach :)
Dzisiaj około godziny 21:30 na brukowej kostce w stronę Shella i Tesco widziana srebrna 147 chyba na klubowych ramkach...za cholere nie widziałem rejestracji bo światła mnie oślepiały i za szybko jechałem...wydaje mi się, że był to flatbeet, ale ręki nie dam uciąć :P
Pozdrawiam
Pozdrowienia dla pociesznego, widziany dzisiaj koło wzgórza partyzantów, godz 13 machnalem łapą z odwzajemnieniem jechałem granatowa ibiza
Pozdr dla kierowników widzianych dziś alf na wylocie z jeleniej w kierunku na wrocław czyli 147 DJ ale chyba to nie lemi :) brera DW ..., 145 i 156 Były z mojej strony światełka tylko mogli się czuć zaskoczeni od kogo. Nie była to alfa ale się nie mogłem powstrzymać :):D