Ja jeżdżę do BRAVOSERWIS http://www.bravoautoserwis.pl/ puki co to może być
Printable View
Ja jeżdżę do BRAVOSERWIS http://www.bravoautoserwis.pl/ puki co to może być
Jakby ktoś potrzebował planować kolekor wydechowy we Wrocławiu polecam Cezar na olsztyńskiej (ok. Korony) glowice.pl - 100 zł (kilka h) i gotowe.
Tanio, mi w Irbisie za samo planowanie policzyli 190 zł, a nie był jakoś specjalnie wykrzywiony.
Ogólnie wydaje mi się, że ostatnio strasznie windują ceny za naprawy, dlatego przestałem do nich jeździć.
Ja Ich nie polecam -> Mam z nimi bardzo złe wspomnienia. Nie potrafili zdiagnozować uszkodzonych dwóch czujników -> położenia wału (który później zdiagnozowałem czytając forum), oraz czujnika ciśnienia doładowania. Jak również nie potrafią ocenić grubo pofalowanych tarcz na które nie zakłada się nowych klocków(które leżały w bagażniku->czekając na nowe tarcze), ale cóż chcieli dobrze a wyszło jak zawsze :). Najlepsze, że twierdzili już wszystko w porządku nie będzie kontrolki check engine -> przejażdżka po autostradzie zaraz po wyjechaniu od nich i kontrolka ładnie rozbłysła, a i mało wypadku nie było jak mi kierownice z rąk wyrwało przy hamowaniu. Także ja osobiście odradzam.
Witam
Panowie, kto i gdzie ,,wycinał" programowo EGR we Wrocławiu/ w woj. dolnośląskim i nie było żadnych problemów poźniej, i jest zadowolony z operacji? Możecie podać namiar + cene?
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
ja mogę Ci za 450 zł to ogarnąć, gwarantuję, że problemów nie będzie.
no wiesz, zawsze można napisać na priv, ogarnąć rozmowę przez telefon zamiast klepania i się jakoś dogadać... :) a to, że jestem pośrednikiem, jakoś Ci przeszkadza?
Witam
Panowie, potrzebny jakiś namiar gdzie we Wrocławiu wywale klapy wirowe?
z góry dzięki za odp.
Pozdrawiam
608 738 768 zadzwoń zapytaj, ostatnio usuwał to z klapami i czymś innym wyszło 200+ ;)
czekaj czekaj, to 200+ to nie cena, tylko ilość mocy...
Panowie:
Uszczelnienie / regeneracja pompy wysokiego ciśnienia CP1 we Wrocku / okolicach? Ktoś coś może polecić? Podcieka mi paliwo / miska olejowa jest mokra od strony grodzi :/
nikt nie ogarnia... kiedyś orientowałem się, nie o jtd chodziło, ale o pompę wysokiego ciśnienia do cr - lipa... albo drogo. ponoć w mlecznej robią, ale też bardzo różne opinie są.
W Boschu w Pietrzykowicach za samo uszczelnienie krzykneli 650 netto a przy regeneracji nawet ~ 1700 netto. W Mlecznej 350 netto za uszczelnienie, a kosztu regeneracji nie poda bo nie chce mu się liczyć i nie wiadomo co może byc.
Jest we Wrocławiu kilka firm tylko nie wiadomo do kogo najpewniej jechać. Z tąd moje pytanie
ryzykuj, najwięcej pozytywnych opinii o mlecznej słyszałem, albo o serwisie ze ślężnej - tylko ręki sobie nie dam uciąć. a, i jak sobie przypominam pewną sytuację z przeszłości - jak Ci ktoś zacznie pieprzyć na jakim to on mega świetnym sprzęcie nie pracuje, albo że ma taki sprzęt - to lepiej omiń. już jeden taki był, co kozaczył jakiego to on sprzętu nie ma. i się okazało, że z tego co robi to nic nie działa jak powinno
Na ślężnej byl w diesel serwis kiedyś starszy facet od pomp, ale niestety pożegnał się juz z tym światem i w tedy rzeczywiście warto bylo tam jechać, a teraz siedzą młodzi niezbyt kumaci mechanicy - zasłyszane od mechanika i nie polecał tam jechać
no to możę mleczna... tylko jest jeden haczyk - nie oddawaj przypadkiem samych części. oddaj auto sprawne w całości i takie odbierz, bez żadnych kombinacji z wyciąganiem u swojego, wiezieniem gdzie indziej itd itp. potem kończy się to tylko przerzucaniem odpowiedzialności jak coś nie działa.
Jeżeli może być okolica, to nie aż tak daleko od Wro, w Kunowie koło Sobótki, jest serwis diesla. Chłopaki robili w serwisie Boscha w Sobótce i założyli swój. Robią dobrze, szybko i nawet w przystępnych pieniądzach.
Nr tel : 669 970 642
Mapka z lokalizacją https://www.google.pl/maps/dir/''/Na...4!2d50.8976576
Bors a robiłeś coś u nich?
od kiedy jest serwis boscha w sobótce? to, że machają flagi z napisem "bosch service" to nie znaczy wcale, że to serwis boscha.
[MENTION=18935]sebawroc[/MENTION] zbyt poważnej roboty u mnie nie było, poszła uszczelka pod wtryskiem i lało na silnik. Zrobili szybko, sprawnie i tanio, plus sprawdzili mi wtryski jeszcze. Znajomy dawał do nich też tdi, to był zadowolony. [MENTION=24352]siewcu[/MENTION] Szczerze nie wiedziałem, nigdy do nich nie zajeżdżałem, a jakoś się utarło, że mówi się na nich serwis boscha u nas. Dobrze wiedzieć, że flaga to nie wszystko, nie wprowadzę ludzi w błąd w razie czego :)
Bors, szczerze Ci powiem ze wymiana uszczelki to czas potrzebny na wypicie 1 browara + podkładka z tego co pamiętam miedziana za 5 zł? i można to ogarnąć pod blokiem w centrum miasta, wiec sorry ale to mnie nie przekonuje a TDi to robi 99,9 % zakładów bo tego jest najwięcej na rynku.
Słyszał ktoś coś o firmie z Radwanic Marian Owczarek - w temacie pomp
Kojarzy ktoś od której pracują w Irbisie? Od której można kogoś zastać w firmie żeby zostawić samochód?
Dzięki :)
[MENTION=18935]sebawroc[/MENTION], akurat u mnie tak zalało i stwardniało w okół, że nie mogłem tego ruszyć. A, że wielkiej wiedzy na ten temat nie mam wolałem oddać do kogoś kto się zna na tym lepiej ode mnie. Poza tym, napisałem, że nie miałem zaawansowanych prac robionych.
Czy ktoś coś może wie nt. Irbisu z Paprotnej? Czy chłopaki mają urlop może...? próbuje się dodzwonić od kilku dni na różne numery i bez skutku a mam pilny temat. Zawsze byłem zadowolony z ich usług - tylko dodzwonić się tam graniczy czasami z cudem...
Dodzwonić się też nie mogę ale pracują. Dzisiaj zostawiłem u nich samochód.
Cześć,
Potrzebuję warsztatu we Wro, który zrobiłby dynamiczną wymianę oleju w skrzyni automatycznej oraz sprawdził kolektor pod kątem tych zawszonych klapek wirowych (czy trzeba już to robić czy jest git i można latać).
Możecie kogoś polecić? Irbis odrzucam, bo nie można się dodzwonić a dobry kontakt jest dla mnie ważny.
Auto Tip na Karkonoskiej powiedział, że nie mają sprzętu aby to robić.
Dzięki,
M
Jestem ustawiony w Autoleku na Klaczki. Dam znać jakie wrażenia.
M.
Update: byłem, zrobiona dwukrotna wymiana statyczna. Obsługa spoko, auto jeździ. Zostawiłem 600pln, za jednokrotną zapłaciłbym 400.
M.
Irbis pracuje czy na urlopie są? Za cholerę nie mogę się od poniedziałku dodzwonić.
Kto może mi polecić sprawdzony warsztat, który potrafi sprawnie wymienić huczące łożyska w skrzyni a Alfie 159 1.9jtdm.
Myslałem o AutoLeku ale mają nie za dobre opinie...
Masz automat czy manual?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Manual 6 biegów.
Co powiecie o Bieg-Mat?
Gdzie robicie tłumiki we Wrocku ?