ehhh szkoda słów... się przeciskał pasem dla inwalidów... na szczęście wystaszył się PiterRa który już szedł (podobno w mojej obronie) wytłumaczyć mu ręcznie to i owo :P
Printable View
i jeszcze trąbił jakby nie wiem co się działo ... no co za ludzie ;D
widzimy się 5.05 :D tam gdzie zawsze :D
no to się widzicie.. eh kolejny spot opuszczę :(
Oki, 5.05 :)
zaproszenia beda? ;)
strasznie wymagający jesteś :D
Larry moglyby być ale jak ja Ci je mam dostarczyć jak spot już w środę :P
no chyba że takie forumowe starczy :D
w sensie: Niniejszym z wielką przyjemnością zapraszamy,i mamy nadzieję że forumowicz Larry zaszczyci nas swoją obecnością na środowym spocie cyklicznym tj. 5.05 godzina 19.00 pierwsze piętro parkingu przy CH Krokus w Krakowie. :)
no to chyba tylko larry bedzie bo tylko on został zaproszony xD
No to ja się nie będę pchał na siłę jak mnie nie chcą :/ ;)
Wtf ?
ligar nie WTF tylko widzimy się na cyklicznym w środę ... dasz rade być czy nie bardzo ?
Dobra, dobra, wiem, wiem, beze mnie nie znajdziecie drogi do Mac'a ;)
LIGAR znowu busem? :>
ja znowu kozaczę ale nie wiem czy ja będę :P hehe wyjdzie dopiero niebawem :)
zapraszam wszystkich a sama nie będę :D dobre sobie :D:D
ja nie mam nic przeciwko jakiejś zmianie :)
widze że ludzie sie bawią w tym krakowie :P nic tylko pozazdrościć :)
no wróciłam szczęśliwie wiec postaram się pojawić w środę. Zależy to od nowego szefa :/ być może dojadę później. Piterr Aniucha do któregoś będę dzwonić ( jeśli można oczywiście, w przeciwnym razie proszę o jakieś namiary na pozostałych uczestników planujących udział w środowych .......czymś tam , (brakło mi weny)) :D )
no u mnie problem jest tego typu ze mam zaplanowaną delegacje do rzeszowa na srode-czwartek.
Jak juz pisałem mi środy najmniej pasuja ale trudno zeby sie wiekszość do mnie dopasowała. Dlatego czasem mnie nie bedze.
Słuchajcie, ja mam zajebisty pomysł ale nie wiem czy się wszyscy zgodzą bo to jest odpał jak nie wiem co.. Moja propozycja tooo ........ McDOnald's
hartkor no nie :D
to do dzisiaj a ja se przywiozę zabawki i se mogę nawet w MC siedzieć :P
jako że tor gokartowy jest otwarty do godziny 23, to myślę, że albo wszyscy, albo ktoś ze mną może skoczyć i sprobać ponegocjować cene wynajmu na sobotniego spota, chyba że uda mi się przez telefon to załatwić, ale póki co odzywa się poczta. Ew możemy zamiast do Mc pojechać potrenować :D 8 min to koszt 20 zł :D
Niema żadnego takiego jeżdżenia trenowania. ZADNEGO NIELEGALA!!!
Ponieżej piosenka o takich co chcą wykolegować swoich kolegów:)
http://www.youtube.com/watch?v=IngaFKoQ3mI
tak jak już napisałem w temacie spota krakowskiego, nie udało się wynegocjować niższej ceny wynajęcia. Więc generalnie nie mamy po co tam jechać. No chyba że zrobimy sobie mały terening ? :D
http://www.youtube.com/watch?v=xJKrM...eature=related
Taką piosenkę proponuję zagrać dla zwycięzcy:)
Hej. Średnio doczytałem się kiedy są spotkania cykliczne w Krakowie. Właśnie się przeniosłem z LKARu lubelskiego wiec chciałem poznać nowych alfistów ;) Widzę że też męczycie Maca hehe :D
Spotkanie było dziś o 19, CH Krokus, I piętro parkingu.
Następne, gokarty 15.05.2010, zapisy w Wątku Spot w Krakowie.
Pozdrawiam i witamy :)
Piotrek
Wiam ja jestem nowy na forum i z checia bede jezdzil na takie spotkania ;) mieszkam w Chrzanowie wiec nie jest tak daleko do krakowa :) moze nie na kazdy zlot sie zapapie ale napewno opuszcze jak najmniej ich. Nastepny bedize 15 z tego co widze. potrzebowal bym adres gdzie sie dokladnie spotykamy i godzine.
Pozdrawiam Alfistow
niestety mnie nie dane bylo dzisiaj dotrzec :(
całe info dotyczące tego spota jest tutaj - http://www.forum.alfaholicy.org/malo...kolice-19.html. Zapraszam. Jeśli byłbyś chętny na gokarty to dopisz się do listy
dotarłam... sugeruje jednak dalej męczyć maca... ja się nie pogubię a i policja chyba też tam nie przyjedzie...
a tak btw. dzięki mrutynie i Ligarowi że po mje przyjechali :*