Poza tym że zamiast 10, otrzymałem 8 zawieszek to jest wszystko OK. Nie dotarły waniliowe.
Printable View
Poza tym że zamiast 10, otrzymałem 8 zawieszek to jest wszystko OK. Nie dotarły waniliowe.
Saroo, rzeczywiście, zostały mi 2 waniliowe zawieszki, sądziłam, że to nadwyżka od producenta - zawsze coś dostaję.
Te 2 zawieszki doślę do Ciebie przy najbliższej okazji.
Przepraszam, że zostałeś pierwszym "wybrakowanym" w historii naszych zamówień... :)
Pozostałe gratisy to okrągła liczba i jeden zapach, więc myślę, że reszta zamówień jest ok.
Bocian, Ty masz NA PEWNO 30 sztuk. :lol:
Dziękuję bardzo, wszystko ok, pozdrawiam:cool:
otrzymałem, dzięki wszystkim!!
do mnie też dotarły, zupełnie zapomniałam że je zamówiłam, więc dziś otwierałam paczkę z wielką ciekawością, i spotkało mnie miłe zaskoczenie :) dzięki wielkie :D
Również zawieszki przyszły -fajne wykonanie, super prezentują się w alfie.
Dzięki i pozdrawiam.
moje też już są.
Dzięki.
Pozdrawiam
Wczoraj dotarly. Alpen juz sobie wisi. Dziekuje ;D
Wysłano z LG-P970 z użyciem Tapatalk
Moje również dotarły. Ładnie wykonane, jeszcze nie wiem jak pachną. Serdeczne dzięki. Jak dobrze pójdzie, to już za tydzień zagoszczą w Alfie.
Pozdrawiam,
Michał
Zapachy dotarły:) dzieki:)
We wtorek przesyłka doszła do mnie :D
Dzięki! :)
Zawieszki dotarły:) Dziękuję bardzo!
Są już w domu:) Jutro będzie już coś w aucie:) Dzięki.
do mnie też dotarły ale już 3 dni temu...:)Wielkie dzięki...:)
Moje też już są od 4 dni. Dzięki !
U mnie też już dawno są, dzięki!
dzisiaj odebrałem na poczcie, a były już 26 marca :) dzięki i pozdrawiam
ja dziś zawiesiłem lemona z 2 edycji :) pachnie ładnie i słodko ;) niech ktoś mi przypomni kiedy była ta 2 edycja, wrzuciłem po każdym z zapachów do auta, zafoliowane new car, lemon i alpen jeździły w schowku, przetrzymały mrozy i myślałem, że lipa będzie a tu miłe zaskoczenie :) pachnie ładnie
A ja mam takie głupie pytanie,
Dostałem 5 sztuk ... zawiesiłem sobie lemona i patrze że ma pomarańczowo-bordowo-czerwony nie umie okreslic koloru - sznureczek, dużo lepiej wyglądający niż te białe.
Więc dostałem wybrakowane z białymi, czy akurat do lemona jedynie jest ten o innym kolorze ?
Czekałam, aż ktoś to zauważy. :)
Rzeczywiście, część zawieszek ma czerwone gumki - jeśli ten kolor Wam się bardziej podoba, zobaczymy, czy możemy zmienić go na stałe dla całego nakładu.
No jest zdecydowanie lepszy !
Ładnie komponuje się z kolorem nadruku na zawieszce
kiedy kolejna tura ?
U mnie też już ładnie wisi i ładnie pachnie.. dzięki i na pewno piszę się na kolejną turę ;)
Pozdrawiam
Ja bylbym chetny na te zawieszki zapachowe. Z 10 sztuk NEW CAR bym wział. Prosze o jakis kontakt.
Tez bym się pisał na 5 sztuk zawieszek
Jeśli ma ktoś jeszcze te zawieszki/ zapachy z logo klubu to proszę dać znać tu bądź na pw
no jo mom cały czas
ino kontakt na PW wam słabo idzie a ja się prosił nie będę
...
Szczerze mówiąc to trwałość zapachu jest po prostu beznadziejna.... Jestem bardzo zawiedziony.
u mnie wytrzymała jedna 3 tyg... bardziej gadżet wizualny niż aromatyczny :P ;)
Ja też się zgadzam hehe :P no ale ten temat trwałości to sie przewija po każdej turze. Chcemy zmienić producenta i były takie już plany po ostatniej serii ale w końcu poszło po staremu. Nowa tura na pewno będzie już nowej trwalszej jakości bo fakt że te teraz zawieszki to szybko wietrzeją. Ale gadżet ładny nie :D
Wyglądają ekstra, ale po 2 tygodniach nie czuć już absolutnie nic. Dobrze, że zamówiłem trzy sztuki :)