Michał, włóż Fiszowi kartkę, może wtedy przypomni sobie o spotach KEN-owych:P
Printable View
godzina zero juz blisko :) stan gotowości !
...blisko, blisko, coraz bliżej:) Mam nadzieję, że magiczny wykres w dłoni też jest:):) Sądzę, że będzie dzisiaj kilka osób, które go nie widziały;) a ja też się chętnie przjrzę dokładniej;), jesli będzie mi dane dotrzeć do Was.
---------- Post added at 14:04 ---------- Previous post was at 14:03 ----------
Mam nadzieję, że mi się uda, chociaż Miecia będzie brudna:(
...ja niestety się spóźnię...nie wiem jeszcze jak bardzo ale będę...
Marcin, spóźnienie tez odnotujemy w kajeciku :D
poddam się karze dobrowolnie:)...muszę z małą zostać, stąd spóźnienie...
Marcin, najważniejsze, żebys przybył, ja też mam nadzieję, że mi się uda:) ale spóźnienie będzie, Witek ma rację:) no chyba, że będziesz miał dobre usprawiedliwienie;)
---------- Post added at 15:14 ---------- Previous post was at 15:12 ----------
...no to możemy uznać, że jestes kryty;)
dzięki za zrozumienie Jola:)
będziemy o tym pamiętać:)
Przypominam jakby ktoś jechał z: Bielan, Bemowa, Woli, Włoch, Ochoty, to zapraszam do wspólnej jazdy :cool:
A ja niestety dziś odpadam już na 100% :(
Ale kupiłem groupona więc za tydzień wymytą Bellą wpadnę jak wszystko dobrze pójdzie :D
Za tydzień zapowiadają śnieżyce, trzeba będzie znaleźć długą i szeroką ślizgawkę :D
jaką myjnię??? - woda, szampon i gąbka:)LOL
myje sam ale tylko w weekendy zatem dziś auto niestety brudne...
Marcin, nigdy nie widziałam Twojej GT-ki brudnej i chyba już nie zobaczę;)
nie ma to jak moje wyczucie z myciem auta - wczoraj mycie, nie minelo 10 minut i zaczelo padać :)
wykres ? nie wywołuj wilka z lasu heheh - oczywiście wezme i zrobie 100 kopii dla uczestników :)
Ja też sie troche spoznie (praca).
---------- Post added at 16:35 ---------- Previous post was at 16:30 ----------
Marcin a jaka ksywke ma wlasciwie Twoja bella ?
Jest Mietka (GieTka fajnie brzmi do duetu :)
tak niczym kazdy komiksowy superbohater mam dwie osobowosci :) Jedna z nich tez przeszla tuning :)
dzięki za super spotkanie z rekordową frekwencją:) czekam na foty:)
CHoleraaaaaaaaaaa myślałem, że będę pierwszy XD Ajjj ajjj :) Ekstra było, aby teraz do czwartku :D
owszem, dziś na maxa:) w następny weź NOTES!!!:)LOL
Ja też dziękuję, w końcu dotarłem a tu taka frekwencja :) Do następnego!
miło było poznać, do następnego czwartku:)
Kochani, ja też bardzo Wam dziękuję za spot:) Jak zwykle atmosfera genialna, ale nic dziwnego - z taką ekipą nie może być inaczej:D
trzeba przyznać, jest coraz lepiej:)
No i ją dojechałem do domu:P pieeknie wieje kropelki cudownie uciekały z szyby :D
No zabrakło mi z 5 minut żeby zdążyć się przywitać i pożegnać z wami, dawałem ile mogłem z metra ale jak dochodziłem do parkingu wyjeżdżały Alfy :/
Postanowiłem stanąć na przejściu dla pieszych machać komu się da i tylko Wito odmachał:) Stanley mnie nie zauważył a Jola sądząc po minie jak jej wyskoczyłem machając przed zderzak też mnie nie poznała :)
Stanley, stare hity - powiedziałbym nawet że Jedziemy na maxa:)
I ja dotarłem na Bielany. Dzięki za spocik, miło było poznać i zobaczyć nowe twarze i samochody. Do zobaczenia za tydzień :)
Tez dzieki, jak zwykle simpatico :)
Ja to mam taka propozycje jednorazowej zmiany miejsca spotu :)
A moze bysmy sie tak umowili na poczatku lutego na RCW? Bylby spocik z nutka racingowych emocji :)