Wybiera się ktoś Brerą ? Marzy mi się aby sobie w niej posiedzieć :)
Wybiera się ktoś Brerą ? Marzy mi się aby sobie w niej posiedzieć :)
Będę, ale nie mam pewności czy autem. Jeszcze kilka Brerek się pojawia, więc masz szansę :)
domyślam się, że po 23 nie mam co szukać żadnej alfy :P
Chyba że ktoś będzie nocował na GalMoku ;)
a wogóle możliwe jest wjechać do GalMoku o tej porze?
Pewnie tak. Mogę na przykład chcieć odebrać kogoś z kina...
ps. jeśli będę, to bez Brery, ale w wesołej grupie :]
eee w takim razie praca poczeka ;) melduje się swoją 156!
Dziękówka za spota :)
Ja również dziękuję, do zobaczenia za tydzień:)
Dzięki za spota . Pozdrowienia dla kolegów. Jutro jadę "podnosić blachy" do S-pluss na mokotowie. Mam nadzieję, że ceny mnie nie przytłoczą :)
Patrzcie w lusterka rowery są wszędzie :)
dzięki za spota i za naprawę osłony podszybia :P postaram się być za tydzień z kolegą napalonym na GT :D
Ja niestety nie dałem rady :/
Ale w przyszłym tygodniu się bardzo postaram :)
Wesoła ekipa była zbyt wesoła by znaleźć kierowcę ;)
Za tydzień już będę.
Panowie, Alfa odzyskała swój blask. Udało się wyciagnąć blachę !!!
Byłem u Pana Tomasza na Aluzyjnej ze swoim powgniatanym błotnikiem (rowerysta). Nie dość, że udało mu sie własnymi rękami powygniatać mi te wgniecenia to jeszcze nawet nie chciał ode mnie żadnych pieniędzy. Właściwie blotnik wygląda jak nowy. Pan Tomasz dodał, że jak tylko będę chciał to zrobić już tak na maxa na 100% za niewielką kaskę zaprasza.
Pierwszy raz trafiłem z samochodem na tak porządnego człowieka.
Dla porównania byłem rano w S-pluss. Tam kolesie od razu powiedzieli, że napewno nic sie z tym zrobić nie da i trzeba nowy blotnik i malować. Koszt takiego malowania wycenili na 600 zł. :) + blotnik
- - - Updated - - -
http://www.bezlakieru.pl/index.htm
Super !, jednak są jeszcze fachowcy i porządni ludzie na tym padole :)
i ja sie powinienem juz pojawic za tydzien. Ktos mi wspominal, ze ktos ze spotu ma bardzo fajny recznik z mikrofibry do wycierania samochodu po myciu? Kto ma i gdzie oraz za ile kupil? :)
Klasyka gatunku :) :
http://www.detailershop.pl/pl/p/Recz...uffy-Dryer/251
Fluffy jest bardzo fajny, ale do 159 to kup dwa ;)
Już po 14 a w temacie życia brak... :-p, zatem kto zamierza pojawić się w najbliższy czwartek :-) ???
Ja budu
Ja też
Raczej będę :)
też będe:happy:
O ile skonczymy ringi :P
Ją pracuje do 23, więc tym razem nie przybede:(
I ja będe
Wpadnę ;)
i nawet o tym na forum napisałeś ;)
ps. dywaników mi nie wyślą :|
ja się pojawię z kolegą. mam nadzieję, że będzie kilka GT jak ostatnio, bo się chłopak napalił na ten model :D
Akurat GT to w miarę stała pozycja na spotach :D
auto myłeś Krusz?:)LOL
Witam Warszawskich Alfaholików. Od 15 Sierpnia do 19 będę stacjonował w Warszawie. Mam ogromną chęć wpaść na wasz czwartkowy zlot :) Jeszcze nie wiem czym przyjadę ale napewno będzie to włoszka. Jeżeli moja perełka nie pójdzie do malowania przodu to przyjadę 166. Jeżeli pójdzie i uda mi się złożyć samochód dziewczyny to wpadnę 156 a jeżeli dwie belle będą uziemione to wpadnę Lancia Thesis :)
Mam nadzieję że pojawi się kilka GTV bo strasznie mi się ten model podoba :D na żywo widziałem tylko przelotem a z bliska jeszcze mi się nie zdarzyło oglądać, u mnie w Siedlcach niestety tylko 156 i pare sztuk 166 jezdzi :D
Pozdrawiam
Zapraszamy:)
Dzięki za spotkanie, do zobaczenia niebawem
Leo, Carlos i T.J. niestety nie dotarli ... ale pozdrawiaja z Power Ringers Garage!
Również dzięki