pozdro dla szarej 159 kombi DZA nr dokładnie nie pamiętam ale było tam na pewno U, którą wczoraj wyprzedziłam :) za wiaduktem w Kamieńcu po 7:33 heheh (gdyż o 7:30 powinnam już siedzieć za biurkiem)
Printable View
pozdro dla szarej 159 kombi DZA nr dokładnie nie pamiętam ale było tam na pewno U, którą wczoraj wyprzedziłam :) za wiaduktem w Kamieńcu po 7:33 heheh (gdyż o 7:30 powinnam już siedzieć za biurkiem)
A ja po 16.00 mijałem żonkę Łukasza- ŁYSEGO :)
DZA DZA DZA - cha cha cha
Pozdrawiam :)
dziś w jednym z supermarketów w dziale "dla dzieci" widziana piekna bella-niestety chyba uszkodzona :) Załącznik 41625
no takie bzdury wpajać dzieciom od najmniejszych lat...nie dziwota,ze co drugi jak dorośnie bedzie jeździł golfem :)
gcredhot18 ale perełkę ustrzeliłeś! Boskie! :D
Stereotyp mocna rzecz ;)
Widziałam dzisiaj 156 na ramkach (chyba) wjeżdżającą ok 17:45 na parking w Arkadach ;) Za daleko byłam, aby mieć pewność odnośnie ramek.
Rejestracji też nie pamiętam :lol:, bo ja najpierw na ramki patrzę. Taka jak moja była, czyli ciema :D
Ktoś przyzna się?
10.12 SOBOTA ok godz 7.00 Trasa Strzegom- Kostomłoty (A4) Widziana czarna piękna GT na Wałbrzyskich blachach DB950** Kierowca(niczka) wyprzedził mrugną awaryjnymi, posiedziałem na ogonie, potem ja wyprzedziłem, mrugnołem awaryjnymi. Pozdrawiam serdecznie kierowce.
Poniedziałek 12,12 widziana wiśniowa 156 DDZ na klubowych ramkach na pierwszych światłach we Wrocławiu od strony Bielan. Pomachane- niezauważone ;)
gcredhot18, piękne!!!
Na pierwszy rzut oka myślałem, że to brera Pafki, ale teraz widzę, że GT :)
A na poważnie, to trzeba było otwierać pudełka i zamieniać ustawienie :)
a jak dla mnie ktoś BMKą (klekot) jedzie na tor by pośmigać sobie GT 3,2 ;)
wracając do tematu - pozdrowienia dla pięknej bialutkiej 155 która ni stąd zowąd pojawiła się za mną na maślickiej (około 10) - czyżbym miał sąsiada posiadającego taką fajną 155kę - widziałem chyba tez ramkę z przodu - coś biało czerwonego...