Pozdro dla kierowniczki czarnej GT na tablicach DW .... pomachane - odmachane dziś przed wjazdem do Focus Mall w Rybniku:)
Printable View
Pozdro dla kierowniczki czarnej GT na tablicach DW .... pomachane - odmachane dziś przed wjazdem do Focus Mall w Rybniku:)
No właśnie bo mnie to zastanawiało że jak zawsze jechałem przez Bieruń to przy drodze głównej stała Bella identIIIko jak od Grzesia.... ale rej mi się nie zgadzała... i myślałem kogo to.
i Co z Grzesiem bo coś cisza jak nie wiem... ?
Dziś spotkałem ZERO Alf dlatego... pozdrawiam :D
Pozdrowienia dla kierowcy granatowej 147 mijanej dziś na Głowackiego ok. 18:20. Pomachane - odmachane - 1. RAZ!! :D
Znów widziałem smutne zdarzenie. Współczucia do kierowcy granatowej 156 rozbitej w drobny mak dzisiaj na skrzyżowaniu koło salonu Hyundai'a. Mam nadzieje że kierowca i pasażerowie wyszli bez szwanku.
Pozdrawiam dla kolegi w ciemnej 156 ze spoilerkiem, na ramkach Alfaclubu spotkanego pod Lidlem na Wielickiej w Krakowie. Zostawilem Ci wizytowke Alfaholikow za szyba ;)
wł. czarnej gt na sci który dzis przeleciał na czerwonym :) koło auchana w chorzowie :) zjazd na DTS
Pozdrowienia dla kierowcy granatowej Giulietty widzianej dziś na skrzyżowaniu Rajskiej z Łobzowską :D ale miałem minę :eek:
Pozdrawiam 147 na blachach DSW, którą wyprzedzałem w trasie do zgorzelca :)
CZerwona 147 (na ramkach jeśli mnie wzrok nie mylił) na dużym skrzyżowaniu przy Punkcie 44 w KAtowicach o godz ~ 8.00 dzisiaj tj 12-11-2010r.
Rej SK, kierowniczka w czarnych włosach :) byłem przechodniem akurat i się spoglądałem ;) Pozdrawiam