Proponuję zrzutkę, a później zrobimy grafik kto i kiedy będzie ją mył i woskował :) Obłędna to naprawdę świetne określenie dla tego autka
Printable View
Proponuję zrzutkę, a później zrobimy grafik kto i kiedy będzie ją mył i woskował :) Obłędna to naprawdę świetne określenie dla tego autka
Raczej się nie robią - moja ma oryginalny lakier i poza tym, że jest już dość matowa i w paru miejscach złazi klar, kolor trzyma. Za to widziałem kilka czerwonych 145/146 w opłakanym stanie, więc tam już kładli dziadostwo. 155 i 164 czerwone zawsze widziałem dopucowane, więc ciężko mi się wypowiadać.
155 też są różowe. Ciekawe jakie były koszty produkcji 75 TS i 155 TS 16V. Pewnie 155 z połowę tańsza...
Wynajęcie lawety, ktoś do pomocy, organizacja noclegu przy trasie, w 72h jest w PL :)
wiem cos o tym bo wlasnie tak przytargałem osobiście sobie Q4... te kilometry w szoferce i scigająca mnie q4 w lusterku całą drogę powrotną :D
minus taki że tam te auta są relatywnie droższe, plus natomiast taki że technicznie (blacharsko) są (bo muszą) być tip top jak mają przeglądy.
W
Właśnie o co chodzi z tą Szwajcarią i przeglądami i rdzą ?
Myślałem że oni ze względu na fakt posiadania mnóstwa $$$ po prostu wszystko mają wydmuchane i wychuchane. Jak kiedyś byłem u znajomego w CH to na podziemnym parkingu w bloku stała jak z salonu AR 1300 i przed drzwiami kierowcy była wycieraczka z logiem AR ( żeby w brudnych butach prosto z domu do auta nie wsiadać hehe ).
Dlatego najlepiej kupować fury ze Szwajcarii, no ale cło i akcyza powyżej 2 litrów to trochę problem...
Może w tym, że to nie ten dział?
Ja tą czerwoną 75 nawet widziałem na żywo jak jechała:D no chyba że to była jakaś inna czerwona 75 na blachach z Berna... w każdym razie wyglądała tak jak ktoś wyżej napisał, czyli obłędnie;)
http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/a...reviousPage=lr
Do odbioru za 2500e