Jak pojawiasz się przed 8 i lekko po 16 na pszczyńskiej, panewnickiej czy robotniczej to Ci z chęcią odmacham.
Printable View
Jak pojawiasz się przed 8 i lekko po 16 na pszczyńskiej, panewnickiej czy robotniczej to Ci z chęcią odmacham.
Pozdrowionka dla właścicieli 159 i 156 zaparkowanych pod basenem w Rybniku szkoda że ramek nie macie...
kto w sobote smigal czerwona 156 SW z ramakmi, blachy chyba SZY, jechal z przeciwka szara Renia Megane Scenic i w ostaniej chwili mignalem dlugimi ale chyba kierowca nie zakontaktowal
pozdrowienia dla Alfisty czarnej 159, mijanego dziś rano w DG przy starym rejonie energetycznym- zagapiłam się... moja wina, moja wina...
Dla Bociana w białej 159- wczoraj Katowicka ;)
Dla Alfisty wczoraj mijanego na zwężeniu - ja kierunek Olkusz, on kierunek Kato- łapki były :)
i dla Alfisty czarnej 159 na białych felgach zaparkowanej w czwartek na parkingu w Zatorze pod EnergyLandem :)
Hurtem poszłam :)
pod energetykiem to pewnie kolega SZO - jak co rano
a wczoraj jo to żech jechoł do "mamusi" ze familiom - ino familia ze piesełem ze zadka siedzieli ( i o dziwo pieseł pirszy roz nie kwicoł we aucie )
p.s.
a tak w ogóle to ty łod wczoraj to już stara doooopa jesteś
no i sie obstawic musisz na urlopie za tyn geburstag
GyTy dali lepi jeździ po transfuzji ??
Pozdrawiam kierownika z złotej 147 widzianego dziś w Tychach przy browarze. Trochę był zdziwiony, bo jechałem czerwonym Mascottem, ale potem chyba się zorientował, bo odmachane ;)
Pozdrawiam kierownika oramkowanej 156 SZY który mi nie odmachał dziś przed 18 koło Vienny
http://www.forum.alfaholicy.org/slas...ml#post1465515
@rozzen
to moje :) zagości tam na dluzej
Wczoraj widziana w BB jasna 156 SW FL na tablicach ST, chyba wyjeżdżałeś z Auchan. Pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla kierownika 159 mijającego dziś mnie na trasie Jaworzno Mysłowice, nieźle zapierdziela Twoja czarnula
Pozdrawiam klubowicza koło którego czarnej 147 SZY parkowałem dzis koło 18-tej pod Kauflandem
Pozdrowienia dla mijanej 147 SZY jadacej w kierunku Bielska. Łapki były
Wczoraj widziałem 147 Fl srebrną na ramkach. Za Skoczowem kolega wyjechał, a zjechał z dwupasmówki na Drogomyśl. Na światłach stało też Mito wtedy :-)
macham alfom z leksia i patrzą na mnie ze zdziwkiem:))
pozdrowionka dla kierowniczki w czarnej Julce (chyba SMI) widzianej dziś wieczorem pod Silesią oraz dla właściciela czarnej 159 zaparkowanej zaraz przy samym rondzie, SY z ramkami i naklejkami - Patryczos? Nazar?
Pozdrowienia dla kierowcy belli z rej.. SO ... widzianego w Żywcu niedaleko stacji BP po 19-tej :) łapka poszła oraz dla kierowcy belli upolowanej pod Kauflandem :D
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=140530&stc=1
Pozdrowienia dla czerwoniutkiej Mito na rameczkach SMI pod radiostacją gli, niestety pojechaliśmy w dwie różne strony. :-(
A ja pozdrawiam kierowcę czarnej, oramkowanej 159 SW widzianej dzisiaj na ul Piastowskiej przy Hulance. Godzina ok. 11:40. Niestety za późno się zorientowałem i zdążyłem zobaczyć tylko klubowe ramki.
Pozdrowienia dla bociana widzianego wczoraj:D chyba był z żoną :confused:
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=140537&stc=1
No i wtopa ...
Jak teraz zona zobaczy...
Tak myślałam ....
było fruwać z inną .....:D no i bydziesz mioł to co mosz w sygnaturce :P
pozdro dla oramkowanej bordowej 166 SK.. widziana dziś na Dworskiej w Bytomiu :)
pszczyńska...no bywam tam...o róznych porach i w rózne dni...pomacham jak zobacze;D,ale dopiero jak moja alfusia ruszy,bo stoi na warsztacie i niewiem narazie co sie z nia dzieje,a tesknie za nia ..i zal mi jak wszystkie inne smigaja a moja nie..;( no, ale jest w dobrych rekach wiec trwam w nadzieji, ze za niedlugo bede z radosci machać wszystkim ...nie tylko alfom;D..narazie macham z domku'D
Pozdrownienia dla Wojtka vel Jamrozw, wczoraj kolo 17 na swiatlach w goczałkowicach jak lansił sie swoim pajączkiem:P Ja machalem z oliwkowego T5
jak siedzę w Alfie nie zwracam uwagi na VW :P
Hehe, mwowry pozniej dzwoni albo pisze, jak go w jego sluzbowym seju nie zauwaze :P
Pozdrawiam kierowcę błękitnej 147 (SBL) z ramkami widzianej na skrzyżowaniu Bielska-Edukacji - starszy Pan za kółkiem.
I pozdrawiam kierowniczkę w okularkach w czarnej 147 (SBL) z ramkami widzianą na ul. Jaśkowicka - Pani chyba wypatrywała coś u mnie :p
Zadymił diesel!
A ja pozdrawiam kierowcę białej Giulietty (SB), która dzisiaj o godzinie 16:40 przemknęła skrzyżowanie Warszawska - 3-go Maja - Piastowska od Katowic w stronę centrum na czerwonym świetle (pewnie było późne żółte :P). Nie od dziś wiadomo, że tam jest fotoradar nastawiony na takie właśnie wykroczenia.
Sponsorem programu jest 500 PLN i 6 pkt karnych :P
A ja wlasnie stoje pod serwisem w slubicach na Zurawiej a kolo mbie dwie Alfy. 159 2.4 FSL 75.. Oraz Brera FSL 33.. Ktos z forumowiczow?
Gesendet von meinem Xperia Arc
Załącznik 140674 Dzisiaj Zabrze ul. Cisowa czyje ? :)
Pozdrowionka dla 156 czarnej z srebrnym spoilerem ma SJ dziś około 18 na S1 od srebrnej strzały 156SW
Ja pozdrawiam kierowce bialej 147 z czarnym dachem spotkanego w piatek w Jankowicach ;-)
Moja chwilowo smiga pi gliwickich ulicach wiec pozdrawiam wszystkie mijane po drodze.nawet jak nie odpowiadaja;-)
To troszkę z innej beczki.
Pozdrawiam kierowcę przepięknego Citroena DS mijanego dzisiaj na skrzyżowaniu Partyzantów i Leszczyńskiej. Przepiękny samochód (zdjęcie poglądowe ale samochód dokładnie taki):
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=140726&stc=1
Łapki oczywiście były :)
Piękny... Jako pierwszy miał skrętne reflektory... moje marzenie...
Pozdrowienia dla kierowcy bordowej 166 spotkanego na skrzyżowaniu pod Lidlem. Łapki były :)