W takiej cenie jeżeli ktoś myślał ze kupi V6 w akceptowalnym stanie, do ogarnięcia w sensownym budżecie, to przepraszam, ale mało rozsądne założenie.
Printable View
W takiej cenie jeżeli ktoś myślał ze kupi V6 w akceptowalnym stanie, do ogarnięcia w sensownym budżecie, to przepraszam, ale mało rozsądne założenie.
Czy ktoś oglądał GTV z Sopotu?Nie mogę dodać linka ale jest na OLX pod opisem:
ALFA GTV 2003r. PIERWSZY WŁAŚCICIEL, SALON PL, Oryginalny przebieg !
Przebieg można sprawdzić na historiapojazdu i faktycznie zgadza się z tym co napisano w ogłoszeniu.
Też interesowałem się tym egzemplarzem. Odpuściłem jednak ponieważ autko ma sporo korozji na podwoziu. Brak jakiejkolwiek historii serwisowej. I już w 2005 roku miało trochę ponad 20000 przebiegu.
Jeśli będziesz chciał więcej zdjęć powyższej alfy to mogę je Tobie wysłać.
Pozdrawiam
Dzięki za odpowiedź :)
Szukam właśnie GTV lub Spidera. Czy ktoś może widział / zna tego:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-spider-alfa-romeo-spider-gtv-916-cabrio-ladna-atrakcyjna-cena-ID6BRVfg.html
Co myślicie na temat zakupu v6tb i zrobieniu przodu na polifta? Jak ze spalaniem w porównaniu z 3.0 i kosztami przeróbki (czy jest taka możliwość)?
916 to już klasyk, coraz trudniej o zadbany egzemplarz, a jeśli jsszcze ma być to busso to zostają rodzynki.
Zatem uważam, o ile SWAP jeszcze ma uzasadnienie, bo przybędzie mocy, to przeróbka przed fl na fl raczej pomniejszy wartość takiego egzemplarza. Pomijając już kwestię gustu, ale ja należę do tych, którzy są zwolennikami ph1.
Ponado koszty takiej przeróbki przewyższą wartość samochodu.
Pozdrawiam.
Rafał
To już zupełnie inna sprawa... IMO polift z V6TB to dziwoląg, niewystępujący w naturze i z punktu widzenia wielu entuzjastów bez sensu. Kasę wolałbym włożyć w zmiany silnika (większe turbo, wzmocnienie) i przeniesienie napędu, żeby mieć powiedzmy 250-300KM w youngtimerze :)
To by było coś ;)
A jak ktoś chce polifta, to są 3.0V6 które i lepiej brzmią i mają więcej mocy w serii (24v).