Pozdrowienia dla czerwonej 156 przed fl, jadącej na Trzebinię od czarnej 156 fl, jadącej w kierunku Katowic. takie nerwy miałam, że w ostatnim momencie zauważyłam i już nie zdążyłam machnąć :/
Printable View
Pozdrowienia dla czerwonej 156 przed fl, jadącej na Trzebinię od czarnej 156 fl, jadącej w kierunku Katowic. takie nerwy miałam, że w ostatnim momencie zauważyłam i już nie zdążyłam machnąć :/
Pozdrawiam Pumbę w 159, który dziś jechał przez Korbielów
Pozdrawiam Jagiela, co się pałęta gdzieś po Słowacji
Oraz kolegę w niebieskiej 147 SBI (rej z zer i ósemek) + Cinsoft za którym jechałem od Jeleśni do Żywca.
pozdrawiam oramkowaną czarną 159 wyjeżdżającą niedawno z Radzionkowa na bytomskich blachach i srebrną również z ramkami 156 przedliftową stojącą w Chorzowie bodajże na Dąbrowskiego, oczywiście rej SH :)
Pozdrowienia dla pary wcinajacej lody pod sparem w Wodzisławiu śląskim w ormkowanej GyTy KNS ;-)
wysłane z Xperia Tablet Z
Pozdrowienia dla kierowcy 156 widzianego w Łodygowicach, lapki byly ;P
Niko widzimy sie w październiku ;)
Już brerą?
Pozdrawiam kierowcę ciemnoszarej (chyba, nie miałem czasu się przyjrzeć) 156SW spotkaną dzisiaj po 14 w Okradzionowie, łapki były:)
Pozdrawiam dla właściciela 147 SBL stojącej wczoraj przy dworcu Tychy zachodnie (oś. H) :)
Miałem foto ale gdzieś sie zgubiło :(
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147, mijanego na ul. Mikołajczyka. Łapka była ja mrugnąłem ; )
Pozdrawiam kierownika 159 spotkanego dzisiaj w okolicach famuru na kościuszki
Pozdro dla wlasciciela ciemnej AR156 SW[SD] zaparkowanej na parkingu
przy browarach slaskich w Zabrzu
Pozdrawiam kierowcę 159 (SY bez ramek) za którą wpuściłem się w pościg z Katowic w kierunku Tychów po 18 na DK1. Jazda była dobra a nawet za dobra (żona mnie op......) :)
Dokładnie koło 7:30. Żonę do pracy wysadziłem i długa do Gliwic przez Mikołów :)
Pozdrawiam kolegę lub koleżankę jadącego/ą oramkowaną, czerwoną 147 (SC...) z Poraja w kierunku Czewy ;) Niestety nie udało mi się dogonić, jakieś volvo mnie na czerwonym przytrzymało :/ a później korki... może innym razem :P
ja pozdrawiam czarną 159 z ramkami klubowymi niestety nie zauważyłem skąd.. :P widzianą wczoraj koło 18.30 na skrzyżowaniu koło McDonalda w Tarnowskich Górach, machane, odmachane :)
Kto mieszka/często jeździ na ul. Napieralskiego w Rudziczce ? Taka sama, czarna 147 jak moja
Pozdro dla kolegi co az przez okno machal w ustroniu :P
Hitman ustrzelony na krakowskim Kazimierzu;) pzdr
Kto na blachach SMI wczoraj po poludniu krazyl po knurowie. Czarna 147 na glebie a z tylu 2 koncowki centralnie. Alfa bardzo ladna musze przyznac wlascicielowi:)
Machalem ale nie widzial
Pozdrowienia dla ciemnej 159 na tablicach SPS i czerwonej 156 na SBE widziane dziś na Równicy w Ustroniu... Dla kierowcy 159 na trasie Żory - Wisła pozdrowionko było :-D
Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej turkusowej 156 SW rej SB stojącej w dziś w Ustce w porcie rybackim :)
Pozdrawiam kolegę z poliftowej bodajże 147 czarnej. Obtrąbiłem Cię dwa razy w piątek w Brennej ok godziny 11.
pozdrawiam kolege z bordowej oramkowanej 146 jechalismy koło skarbowki w dg łapki były pozniej kolege pod realem na katowickiej http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=141657&stc=1 pochwalone było :)
Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej 147 na obwodnicy Bytomia dziś po 18 były awaryjne długie ,kierowcy czerwonej chyba 146 w okolicach Kępna łapki były i kierowców kilkudziesięciu alf na trasie 11 Koszalin -Chorzów którym się łapek nie chciało dźwignąć :P
Pozdro dla kolegi w 156 (SJZxxxx) na 3 stawach dziś około 15:00
pozdrowienia dla wszystkich Alfistów widzianych przez 'długi weekend' w Żywcu i Węgierskiej Górce ;) czasem się pomachało, czasem zamrugało
Pozdrowienia dla Socika ustrzelonego w pracy przed chwila