Pozdro dla kierownika zielonej 156 mijanej dziś na podwisłoczu w Rzeszowie w godzinach popoludniowych. Zamyślony byłem i cie nie zauważyłem, dopiero żonka powiedziała że forumowicz pozdrawiał:)
Printable View
Pozdro dla kierownika zielonej 156 mijanej dziś na podwisłoczu w Rzeszowie w godzinach popoludniowych. Zamyślony byłem i cie nie zauważyłem, dopiero żonka powiedziała że forumowicz pozdrawiał:)
Pozdrowienia dla NISKIEGO widzianego na Rejtana około 9tej? Czyżbyś był u konkurencji?
Hehe aleś upatrzył. Załatwiałem interesy :D. Również pozdrawiam!!
Pozdrawiam właściciela(lkę) pięknej czerwonej Brery w kolorze czerwony metalic na rej. DW....., który chyba od wczoraj stoi pod sądem apelacyjnym w Rzeszowie:) Mijałem już to auto 3 razy i nigdy nie moge oderwać wzroku od niego:D Kolor robi niesamowite wrażenie - prawie jak z modelu 4C:D
Tez widzialem ta Brere ale pod Galeria Rzeszow. Ten kolor robi masakryczne wrazenie. Ferrari Rosso niech sie schowa.
Dokładnie, już od dawna widuję tą Brere, i nie mogę się napatrzec na ten kolor... przydał by się taki w mojej 9 :p
Pozdrowienia dla białej Brery mijanej na b4 i dla kierownika czerwonej alfy 145 z ramkami alfaholików ;)
Czerwoną Brerę DW miałem okazję prowadzić. 3.2 JTS Q4. Biała Brera co jeździ po Rzeszowie ma zmieniony kolor folią. Też znam kierownika. Motorek 2.4 MJTD. Pozdrawiam obu.
Pozdrawiam kolegę w srebrnej 156 na rejestracjach RDE... z ramkami widzianego dzisiaj ok 14 30 na tyłach pomiędzy dworcem PKS a galerią Rzeszów:) Patrzyłeś na mnie, ja na Ciebie, ale pozdrowienia nie było - ja jechałem, zielonym Suzuki Jimny na rej. KR.... z kogutem na dachu i anteną CB jak pewnie widziałeś :D
Dodatkowo kolegę Kacper, którego to bellę widziałem cos ok 19:30 do Millenium Hall:D
A ja pozdrawiam widzianą wczoraj w Leżajsku cudowną Alfe GTV Spider cała biała z białą skórką jak się nie mylę
Furka dopiero robi wrażenie :)