Wulkanizator znalazł wolną chwilę i wreszcie mam letnie ogumienie.
Printable View
Wulkanizator znalazł wolną chwilę i wreszcie mam letnie ogumienie.
Nowa przepływka Boscha (od razu przyjemniej się jeździ, więcej mocy! :D ), nowa żarówka postojowa i wymieniona pompka spryskiwaczy. ;)
Nowe nakladeczki na lusterka wersja Ti http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...309ef971b.html
Ja wymieniłem olej selenia for alfa romeo filtry i az miło słuchać nadal silnika!
Umyta kilka dni temu i wyczyszczony środek łącznie ze skóra i deska rozdzielczą. Zastanawiam się po co mi zapach w środku jak skóra tak ładnie pachnie :D
dolane Paraflu, sprawdzony poziom oleju w serwisie i umówienie się na wymianę czujnika oleju
Bella odebrana od lakiernika. Usunięte drobne bąble i odpryski od kamieni z progów i nadkoli tylnych.Położony świeży lakier na progach, nadkolach przednich i tylnych, pomalowane drzwi tylne pasażera i nadkole (bo jakiś cham mi przejechal gwoździem) oraz pomalowane oba zderzaki, bo miały przytarcia i obicia. Teraz lakierek jest miodzio. A bella zarówno technicznie jak i blacharsko doprowadzona na tip top. Jedynie muszę postojówki zmienić i pomyślę o końcówce tłumika, żeby wizualnie jakiś chrom wystawał.
Wymienione górne i dolne wahacze, łączniki stabilizatora wszystko trw. końcówki drążków swag, tuleje stabilizatora z poliuretanu, przegub wewnętrzny i zewnętrzny- wrażenia z jazdy bezcenne;)
dzisiaj po pracy zostaliśmy z mechanikiem i Gtv odzyskała wspomaganie kierownicy :D
samochód kupiłem (miesiąc temu) z niedziałającym wspomaganiem i stwierdziłem wycieki z przekładni, a dzisiaj założyłem używaną bo używaną, ale suchą i po odpowietrzeniu i odpaleniu silnika moje ręce odetchnęły z ulgą
koniec 'treningu Pudziana' za kółkiem, pora na swobodną jazdę
prócz przekładni jeszcze przednie wahacze nówki założyliśmy
147 dostała felunek i letnie obuwie ;)