Pozdrowienia dla kierownika czarnej GT na ramkach klubowych widzianej wczoraj wieczorem na trasie Zator - Babice, którego wyprzedziłem zaraz za mostem. Po manewrze mrygnąłem awaryjnymi i odzew w posaci długich:)
Printable View
Pozdrowienia dla kierownika czarnej GT na ramkach klubowych widzianej wczoraj wieczorem na trasie Zator - Babice, którego wyprzedziłem zaraz za mostem. Po manewrze mrygnąłem awaryjnymi i odzew w posaci długich:)
pozdro dla wisniowej 156 :P sc-zagorze godzinke temu :P
szpakowatego pana z czarnej Gt na SK tablicach który siedział na fotelu przede mną u dentysty :) w SH
Pozdrawiam Czarna 147 z logiem od alfaholickow na tylnej klapie, widzianą w Katowicach na ul. sądowej w okolicach godziny 16:30,
puściłem awaryjne ale wątpię żebym został zauważony :)
pozdrawiam właściciela ciemnej (ciemno było) :D alfy 156 zaparkowanej na parkingu przed FAP zaraz koło bramy nr 2 :cool:
Pozdrawiam właściciela czarnej AR 156 SW 1.9JTD nr rej.KWI .....(polskie blachy) widzianej w Londynie na Hounslow w niedzielę o 12.
Widziana dzisz czarna 156 sedan z wymienionym przednim grilem, na kołach 16 (telefony) w wodzisławiu niedaleko CCC, lub nowo budowanego mini rynku:) Miała blachy SWD, widziana na parkingu ok. godz. 14.00 - Andyy - czy to nie twoja czasem?
pozdrawiam, widzianą wczoraj, czerwoną 147 GTA "SG..." :girl_wacko:
śmigała po Gliwicach...
piękna jest :D
To była ta -> http://www.forum.alfaholicy.org/samo...lasciciel.html
pozdrawiam granatową Gtv na SBE stałą na stacji paliw w 3lać-i ;)