Napisał
Adrian_IT
Cześć, od jakiegoś czasu rozglądam się za GTV i znalazłem ciekawy egzemplarz, ale auto zdecydowanie potrzebuje sporej inwestycji, chętnie załączył bym link do zdjęć, ale mam jeszcze blokadę na zamieszczanie linków w postach.
Z podanych mi informacji o aucie do zrobienia jest coś w tylnym zawieszeniu i hamulce oraz "pasek od alternatora głośno chodzi". Na zdjęciach które udało mi się zrobić, widać też jakby ktoś nieudolnie próbował podnieść samochód niszcząc w ten sposób progi, silnik według mnie wygląda jak uszkodzony i wymyty jakąś ostrą chemią, a cały olej został na kielichach i od spodu maski. Akumulator padł auto nie daje znaków życia. To co mi się podoba, to że auto jest z końca produkcji, a pierwsza rejestracja w połowie 2007 przez to alfa w środku wygląda prawie jak nowa. Liczę na jakieś uwagi a pro po samego auta, czy ktoś orientuje się jakie są koszty naprawy/wymiany takiego 2.0 JTS, czy warto ciągnąć to auto do Polski? Jeżeli samochód jest godny uwagi mam możliwość podpięcia akumulatora i sprawdzenia auta bardziej. Ewentualnie na co zwrócić uwagę, co lepiej sprawdzić?